Asvestochori Club: “Ο κόσμος να κάνει αυτό που πρέπει για την ομάδα βόλεϊ!”

Μήνυμα μαζικής συμπαράστασης στην προσπάθεια του Αυτοκράτορα στην Pre League από τους οργανωμένους Ηρακλειδείς του Ασβεστοχωρίου.

Βόλει, Ηρακλής

Η ανάρτηση – κάλεσμα του Asvestochori Club:

“Και επίσημα λοιπόν το τμήμα μας βόλεϊ θα αγωνιστεί στην πιο πάνω κατηγορία,μια κατηγορία μόνο πλέον απόσταση από εκεί που ανήκει!! Όλοι θέλουμε να ξανά δούμε αυτό το ιστορικό τμήμα του συλλόγου μας να ξανά σηκώνει τίτλους και να κυνηγάει και πάλι την κορυφή της Ευρώπης. Για να φτάσουμε εκεί όμως έχουμε πρώτα να ανέβουμε λίγα σκαλιά και αυτό μπορεί να γίνει πιο εύκολο με την βοήθεια του κόσμου. Είμαστε σίγουροι ότι για ακόμη μια χρονιά ο κόσμος θα κάνει αυτό που πρέπει αλλά θα πρέπει και οι διοικήσεις να εκμεταλλευτούν ανάλογα το βαρύ όνομα του συλλόγου,να φέρνουν τα έσοδα που πρέπει και να κάνουν το καλύτερο ρόστερ. Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί με όλους τους τρόπους.

Ενημερώνουμε λοιπόν τα μέλη μας και όλους τους Ηρακλειδείς ότι ο σύνδεσμος μας διαθέτει εισιτήρια διαρκείας στην τιμή των 50€. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες με επικοινωνία με μήνυμα στην σελίδα μας και μόνο εκεί.

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

BV64″.

Σχετικά Άρθρα

Xρυσομαλλίδης: “Ο Ηρακλής έχει την προοπτική της επισροφής εκεί, όπου ανήκει!”

Βόλει

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top