“Ζυγισμένες” και κομβικές, οι τελικές κινήσεις του Αντρέι

Τι θα καθορίσει τις αγωνιστικές προοπτικές του Αυτοκράτορα στη Pre League.

Βόλει, Ηρακλής

Ότι το πρωτάθλημα της Pre League είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα και μακράν πιο ανταγωνιστικό από το αντίστοιχο της Basket League, αποτελεί κοινό τόπο για τους επαΐοντες του χώρου, δεδομένου ότι ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης αδυνατούν επί σειρά ετών να πετύχουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

O Ηρακλής, μέσω της wild card της Ομοσπονδίας, άφησε πίσω του τον σχεδιασμό για πρωταθλητσιμό στην Α2 και θα επιχειρήσει να συγκροτήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας, “παίζοντας” σκληρά τις πιθανότητές του για την άνοδο.

Προς τούτο, ο σχεδιασμός του Αντρέι Κράβαρικ αφορά στην προσθήκη κάποιων ακόμη παικτών στο ήδη ικανό ρόστερ, το οποίο έχει συνθέσει, ώστε να το αναβαθμίσει ποιοτικά, καθιστώντας το  ανάλογο των απαιτήσεων της Pre League.

Συγκεκριμένα, ο “κυανόλευκος” κόουτς επιχειρεί να προσθέσει Έλληνες και ξένους με εμπειρία και ποιότητα σε συγκεκριμένες θέσεις της εξάδας, με την επίγνωση ότι αυτές οι τελικές κινήσεις του στη μεταγραφική αγορά θα είναι κομβικές για το επίπεδο του αγωνιστικού συνόλου του.

Τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα, με ανακοινώσεις νέων μεταγραφών, καθώς οι διαπραγματεύσεις με έμπειρους  αθλητές, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρίες από το υψηλό επίπεδο, έχουν προχωρήσει σημαντικά…

 

Σχετικά Άρθρα

Xρυσομαλλίδης: “Ο Ηρακλής έχει την προοπτική της επισροφής εκεί, όπου ανήκει!”

Βόλει

ΓΣ: “Συγχαρητήρια την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την πανάξια άνοδο!”

Ερασιτέχνης

Back to Top