Ολική επαναφορά του “κυανόλευκου” Πόλο!

Το ανδρικό Τμήμα, άκρως ανανεωμένο, επιχειρεί restart στο πρωτάθλημα Πόλο!

Ερασιτέχνης

Ο «Γηραιός» που έγινε Νέος…

Η ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο γνωστός μας «Γηραιός», τώρα ως «Νέος Ηρακλής» κάνει μια καινούργια αρχή σε πολλά από τα ερασιτεχνικά του τμήματα και ήρθε η σειρά και της υδατοσφαίρισης .

Έτσι από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς ανέθεσαν στον έμπειρο τεχνικό Ζησόπουλο Γιάννη το έργο της επανασύστασης του ιστορικού και με πολλές διακρίσεις στο παρελθόν τμήματος του water polo.

Ο Ζησόπουλος, ως τεχνικός διευθυντής, με την υποστήριξη του Προέδρου Φώτη Θέου αλλά και την συνεχή αρωγή του Γενικού Γραμματέα και εφόρου υγρού στίβου Δανιήλ Αβραμίδη, οργάνωσαν τα πρώτα τμήματα υποδομών μέσα στο χειμώνα και κατάφεραν να πάρουν την πρώτη συμμετοχή τους σε πρωτάθλημα υποδομών.

Τώρα ήρθε η ώρα για την «ολική επαναφορά» με την πρώτη συμμετοχή και στο πρωτάθλημα ανδρών.  Η πρόοδος μέσα σε αυτή τη χρονιά ήταν πραγματικά θεαματική, κάτι που μας προϊδεάζει και για τη συνέχεια εφόσον συνεχιστεί η καλή δουλειά.

Όσον αφορά το Ανδρικό τμήμα οι παίκτες που θα γράψουν ιστορία συμμετέχοντας στην πρώτη όμαδα της Νέας εποχής του ΗΡΑΚΛΗ είναι οι:

Ασμής Ιωάννης (Τερματοφύλακας )
Εφρένογλου Δημήτρης (Τερματοφύλακας )
Τρίγκας Βασίλης ( Αμυντικός )
Γεωργιτσάκης Γιώργος ( Αμυντικός )
Τσελίκας Γιώργος ( Αμυντικός )
Γκότσης Πέτρος ( Φουνταριστός )
Τσιβελεκίδης Κυριάκος ( Φουνταριστός )
Ουζουνίδης Χρήστος ( Φουνταριστός )
Μονοπαυλίδης Δημήτρης ( Περιφεριακός )
Τσάκαλος Γιάννης ( Περιφεριακός )
Τσάκαλος  Χρήστος ( Περιφεριακός )
Πάσσαρης Γιώργος ( Περιφεριακός )
Κριτσιάννης Βαγγέλης ( Περιφεριακός )
Αθανασιάδης Θανάσης ( Περιφεριακός )
Μιμικόπουλος Γιώργος  ( Περιφεριακός )

Η ομάδα θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή των Χατζηπροδρόμου Κωνσταντίνου ( Περιφεριακός), Μαβίνη Αθανάσιου ( Περιφεριακός) και Κριστεσασβλίλι  Ματθαίου( Αμυντικός) από τα τμήματα υποδομής ώστε να πάρουν την εμπειρία και το κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειας τους.

Σε δηλώσεις τους οι πρωτεργάτες μας είπαν:

Ζησόπουλος Γιάννης (Τεχνικός Διευθυντής, προπονητής Ανδρικού τμήματος):

«Όσο και να φαίνεται οξύμωρο οι στόχοι μας ήδη έχουν επιτευχθεί προτού ξεκινήσει το πρωτάθλημα Ανδρών. Οι στόχοι που είχαμε ήταν, να ανάψει η σπίθα ξανά στις υποδομές που με την πάροδο του χρόνου θα δουλέψουμε όλοι να γίνει φωτιά και πυρκαγιά, όπως αρμόζει σ αυτό το μεγάλο όνομα του ΗΡΑΚΛΗ και να μπορέσουμε να ξανά εμφανιστούμε στο χώρο με σοβαρότητα στο Ανδρικό, πράγμα δύσκολο γιατί δεν υπήρχε ούτε προπονητικός χώρος αλλά έπρεπε να κερδίσουμε και το στοίχημα της εμπιστοσύνης παλαιών αθλητών στην προσπάθεια που γίνεται. Σε αυτά τα θέματα είχαμε την βοήθεια της ομάδας του Οξυγόνου αλλά και της περιφερειακής και ακόμα πιο συγκεκριμένα του Κυρίου Βουρδουνά Γιώργου και του Κυρίου Ρέντα Αντώνη».

Δανιήλ Αβραμίδης:

«Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι και πάλι εδώ, κάθε χρόνο πιο δυνατός. Εμείς στη διοίκηση προσπαθούμε και λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν και υποστηρίζουμε τις προσπάθειες του προπονητικού team ώστε να πάμε πάλι τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει. Ταπεινοί εργάτες αυτής της ιστορικής ομάδας, καλούμε κοντά μας όλους τους φίλους να μας συνοδεύσουν σε αυτή την προσπάθεια ώστε να αφήσουμε την σφραγίδα μας ως παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο Αγώνας είναι τεράστιος και δύσκολος αλλά η ομάδα αυτή είναι για τα δύσκολα».

Πηγή: pisina.net

Back to Top