Στο IRA store το νέο βιβλίο για τον Γεώργιο Ιβάνωφ!

Ένα σπουδαίο πόνημα, για τον σπουδαίο ήρωα του Ηρακλή…

Ερασιτέχνης

Η παρουσίαση από την “κυανόλευκη” μπουτίκ:

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η μυθιστορηματική βιογραφία του μεγάλου πρωταθλητή του Ηρακλή και ήρωα της αντίστασης κατά των ναζιστικών στρατευμάτων, κατά τη διάρκεια της κατοχής, Γεωργίου Ιβάνωφ, “ΙΒΑΝΩΦ, ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ”, των Πένυ Φυλακτάκη & Λεονάρδα Λαμπριανίδου είναι διαθέσιμη στο IRA store.

Πραγματοποιούνται αποστολές, με αντικαταβολή, σε όλη την Ελλάδα.

Παρουσίαση:

“Έχεις μια φωτιά μέσα σου που δε σβήνει, Γιέρζυ μου. Δεν μπορείς το λίγο”.

Μια συναρπαστική οικογενειακή ιστορία με κεντρικό πρόσωπο τον Γεώργιο Ιβάνωφ-Σαϊνόβιτς, που γεννήθηκε στη Βαρσοβία, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Λουβέν και στο Παρίσι.

Ο Ιβάνωφ, ως ο No 1 πράκτορας και μεγαλύτερος σαμποτέρ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, έδρασε στην Αθήνα στα χρόνια της Γερμανικής Κατοχής και εκτελέστηκε στην Καισαριανή από τους Ναζί.

Από τη Βαρσοβία των αρχών του 20ού αιώνα μέχρι το Καρς, μέσα στα δεινά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και της Ρωσικής Επανάστασης· από το νεοσύστατο ανεξάρτητο κράτος της Πολωνίας και τη Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου, μέχρι τη Μέση Ανατολή των Κατασκόπων και την Αθήνα της Γερμανικής Κατοχής, μια μυθιστορηματική ιστορία ηρώων, που βιώνουν τη θύελλα των ιστορικών γεγονότων της εποχής τους και καταρρίπτουν με την τόλμη τους κάθε σύμβαση, φτάνοντας μέχρι την ύψιστη θυσία.

Για να ξαναθυμηθούμε πως η ζωή ανθίζει κόντρα σε κάθε δυσκολία και πως ήρωας είναι ο καθένας που την κρίσιμη στιγμή επιλέγει να σταθεί ως Άνθρωπος. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "T H EST ΙΒΑΝΩΦ PAKAHE 1908 ΘΥΕΛΛΑ KAI ΤΟΛΜΗ MecTpyaTHBopoa Bapopo NENY ΦΥΛΑΚΤΑΚΗ ΛΕΟΝΑΡΔΑΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΛΕΟΝΑΡΔΑ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΣ 知口日 9 一月口日 0者"

Back to Top