Asvestochori Club: “Η νέα διοίκηση του ΓΣ ενώπιον ιστορικών προκλήσεων!”

Κάλεσμα του “κυανόλευκου” Συνδέσμου για συσπείρωση του κόσμου γύρω από τον Ερασιτέχνη για όλα τα μεγάλα ανοικτά θέμα, που “καίνε” τον Σύλλογο.

Ερασιτέχνης

Η ανακοίνωση – κάλεσμα του Asvestochori Club, με αφορμή την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΓΣ:

 

Εχθές μετά από 15 περίπου χρόνια ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ έκανε κανονικές εκλογές! Καταρχήν θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο μπράβο στην απερχόμενη διοίκηση η οποία έκανε σίγουρα και σωστές κινήσεις αλλά και όπως είναι φυσικό και λάθος έχοντας όμως ως τεράστιο επίτευγμα την ελευθέρωση ουσιαστικά του ερασιτέχνη αλλά και την σωτηρία της τεράστιας περιουσίας του συλλόγου. Και μόνο γι αυτό θα μείνει σίγουρα με χρυσά γράμματα στην ιστορία μας. Πάμε τώρα στο αύριο,στην επόμενη μέρα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους ζήτησαν και πήραν την ψήφο των μελών. Η διοίκηση που προέκυψε έχει ιστορικές καταστάσεις να διαχειριστεί και το έργο τους θα είναι δύσκολο. Ο ΓΣ αυτή την στιγμή είναι εγγυητής για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος,ρυθμιστής για το αύριο του μπάσκετ αλλά και πρωτεργάτης της αναγέννησης του αυτοκράτορα του Ελληνικού βόλεϊ. Άρα όπως όλοι καταλαβαίνουν τα μανίκια ψηλά και δουλειά ώστε όλες αυτές οι ανοιχτές υποθέσεις να έχουν την πορεία που όλοι περιμένουμε. Ο μεγαλύτερος στόχος όμως και αυτό το ξέρει η κάθε Ηρακλειδικη ψυχή είναι η δημιουργία επιτέλους του δικού μας γηπέδου στους χορτατζηδες. Αυτός είναι ένας στόχος που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την επίτευξη του και αν χρειαστεί θα δώσουμε και την ζωή μας γι αυτό. Καλούμε τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ μας να ενεργοποιηθεί ακόμη περισσότερο σε όλα τα επίπεδα. Μόνο με τον λαό μπροστά υπάρχει ελπίδα για το αύριο. Αλλιώς τσάμπα συζητάμε αδέρφια…

Ευχόμαστε οι επόμενες εκλογές του ΓΣ να έχουν παραπάνω μέλη που θα συμμετέχουν,ακόμη περισσότερους υποψηφίους,γιατί όχι και περισσότερα από ένα σχήματα αλλά και ακόμη πιο ξεκάθαρες διαδικασίες.

Ο λαός του ΗΡΑΚΛΉ δεν χρειάζεται να πούμε πόσο ταλαιπωρημένος αλλά και πικραμένος είναι. Να είστε σίγουροι όλοι όσοι είσαστε στα κοινα του συλλόγου ότι ο κόσμος χρειάζεται μια σπίθα για να πάρει και πάλι φωτιά. Δώστε την και όλα θα πάνε καλά!!

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΤΖΗΔΕΣ

BV64

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

Back to Top