ΓΣ: “Ο αγώνας για τη σωτηρία της ομάδας συνεχίζεται!”

Το “ευχαριστώ” του Ερασιτέχνη προς τον κόσμο και η παράδοση του πρώτου μέρους της συνδρομής των Ηρακλειδέων στο Τμήμα μπάσκετ.

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

 

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της Ομάδας μας για τη συγκλονιστική και μαζί κόσμια συμπαράσταση στον αγώνα με τον Κολοσσό, αλλά και για την υλική υποστήριξη μέσω των εισιτηρίων Διαρκείας για την ενίσχυση του Τμήματος Μπάσκετ.

Ο αγώνας κόντρα σε «εχθρούς»και… «φίλους» συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι την τελική, γενικώς, «σωτηρία» της Ομάδας. Με τη συμπαράσταση του Λαού μας και στα επόμενα παιχνίδια, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε.

Τη Δευτέρα 18/4 τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής χάρη στη συγκινητική συνεισφορά του απλού φίλαθλου του ΗΡΑΚΛΗ θα παραδοθούν στους προπονητές για να τα διαχειριστούν όπως θέλουν για το Τμήμα και η «Εκστρατεία Ενίσχυσης» θα συνεχιστεί για όσους θέλουν να βοηθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες 2310-207715, Κατσάνειο Γυμναστήριο, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

* Εισιτήρια Διαρκείας – Ενίσχυσης για το Μπάσκετ θα διατίθενται και αύριο Κυριακή 17/4 στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο του αγώνα της ποδοσφαιρικής μας Ομάδας με τον Θεσπρωτό.

ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top