Asvestochori Club: “Είμαστε οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ και είναι τιμή μας!”

Ανακοίνωση του “κυανόλευκου” Συνδέσμου, γύρω από τα τεκταινόμενα στον οπαδικό χώρο.

Διάφορα

Η ανάρτηση – ανακοίνωση του Asvestochori Club:

Μετά την ανακοίνωσή μας απο τον στυγνό φόνο ενός 19χρονου σχεδόν στο κέντρο της πόλης μας, επιλέξαμε τον δρόμο της υπομονής πριν ξαναμιλήσουμε. Σήμερα μετά τις ανακοινώσεις και της κυβέρνησης θεωρούμε οτι όσο δε μιλάμε δεχόμαστε τα όσα λένε για μας και γινόμαστε συνένοχοι στο <<κουκούλωμα>> και στη προστασία συγκεκριμένων προσώπων, συνδέσμων και καταστάσεων.

Εδώ και 20 μέρες λοιπόν και μετα τον φόνο του Άλκη, ζούμε ένα απίστευτο τσουβάλιασμα – γενική κατακραυγή, απέναντι σε όλους τους οπαδούς, εντυπωσιακές εφόδους της αστυνομίας σε όλους τους συνδέσμους και όλα αυτά γιατί 12(???) άνανδρα τσουτσεκια αποφάσισαν Δευτέρα βράδυ να την <<δουν>> Σαμουράι!!! Υποστηρικτές συγκεκριμένης ομάδας, θαμώνες συγκεκριμένου συνδέσμου, με πρόσωπο, όνομα, στοιχεία. Τα λέμε καιρό: Σταματήστε να βγάζετε τετοιες γενιές ανάμεσά μας και η απάντησή τους ηταν “μια πόλη, μια ομάδα” και οτι τα λέμε γιατί δε μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε και άλλα τέτοια “όμορφα” πλασμένα μέσα στο άδειο τους κεφάλι, τα οποία -δυστυχώς- περνούσαν και εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να τα περνάνε στα πιτσιρίκια τους!!!! Ναι ακόμα και σήμερα μετά απο έναν ακόμα θάνατο, γι αυτούς είναι ακόμα ένα “τρόπαιο” στη πλάτη τους… Η ζωή συνεχίζεται γι αυτούς σα να μην έγινε τίποτα, ετοιμάζουν την επόμενη κίνησή τους και μέχρι τότε χωρίς ντροπή γράφουν στους τοίχους της πόλης μας: “λευτεριά στα αδέρφια μας”!!!! Αυτοί δεν χάνουν κάτι -οι περισσότεροι τουλάχιστον- γιατί ούτε οπαδοί γνήσιοι είναι, ούτε τη φάση μας γουστάρουν.

Εμείς που γουστάρουμε να πιούμε τη μπύρα μας σ έναν δικό μας χώρο, που μας ενδιαφέρει να ακολουθήσουμε την ομάδα μας με τα πανιά και τη φωνή μας όπου παίζει, χάνουμε όλα αυτά τα δικαιώματά μας επειδή κάποιοι είναι ζώα (συγνώμη απο τα ζωακια μεταφορικά το λέμε). Ανοίξατε τις πόρτες των συνδέσμων, των πετάλων μας στην αστυνομία και σήμερα στη κυβέρνηση να μας εξοντώσουν. Δώσατε το δικαίωμα σε όλους να μας χαρακτηρίζουν χουλιγκανς και δολοφόνους γιατι γουστάρουμε τον σύνδεσμο και τη τρέλα στο γήπεδο.

Τι σχέση εχουν με τα οπαδικά τα “πεσίματα” σε σπίτια και χώρους εργασίας?

Τι σχέση έχουν με τα οπαδικά το κάψιμο αυτοκινήτων κάτω απο σπίτια με οικογένειες?

Τι σχέση έχουν με τα οπαδικά τα μαχαίρια και τα τσεκούρια καθημερινές σε περιοχές που έχουν φίλους και οπαδούς άλλης ομάδας απο τη δική τους?

Ποιός τους “έψησε” άραγε οτι στη Θεσσαλονίκη απαγορεύεται να είσαι άλλη ομάδα εκτός απο τη “μια πόλη, μια ομάδα”???

Λοιπόν…. Είμαστε οπαδοί του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και είναι ΤΙΜΗ ΜΑΣ. Θα κυκλοφορούμε με ρούχα του Συλλόγου μας και όποιος μας ρωτήσει τί ομάδα είμαστε θα απαντάμε:

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Και υποσχόμαστε σε όλους οτι θα κάνουμε ότι χρειάζεται ωστε να ξανανοίξουμε τις πόρτες των γραφείων μας, τα οποία με τόσο αγάπη και κόπο δημιουργήσαμε γιατί είμαστε οπαδοί και όχι δολοφόνοι. Γιατί γουστάρουμε να έχουμε τον χώρο μας, να βρισκόμαστε με τ αδέρφια μας και να βλέπουμε ΗΡΑΚΛΗ τραγουδώντας για το μεγαλείο του.

Αφήνουμε το στίγμα του δολοφόνου σ αυτούς που τους αξίζει και “τατουάζ” για μια ζωή πάνω τους οτι αυτοι ήταν οι υπαίτιοι να νεκρώσουν οι συνδεσμοι κ ίσως όλο το οπαδικό κίνημα. Η φλόγα στις καρδιές μας όμως ποτέ όσες μαχαιριές και να τις δώσετε.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Υ.Γ1 Άραγε πόσοι απο τους μεγαλομετόχους των “μεγάλων” παε και του ελληνικού κοινοβουλείου έχουν πραγματικά καθαρό ποινικό μητρώο???

Υ.Γ2 Σήμερα Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στη πόλη μας 1η είδηση είναι η δυσφορία του ιβαν για την καθυστέρηση του καινούριου γηπέδου της ομάδας του… ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

Back to Top