“Κυανόλευκες” διακρίσεις στα Αλεξάνδρεια (pics)

Ο Ηρακλής διακρίθηκε στο Κολυμβητικό τουρνουά.

Ερασιτέχνης

Δυναμική παρουσία του ΗΡΑΚΛΗ στους διεθνείς αγώνες Αλεξάνδρεια!

Το κυανόλευκο τμήμα κολύμβησης συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες Αλεξάνδρεια, οι οποίοι φέτος ήταν χωρισμένοι σε δύο κύκλους. Ο ένας κύκλος αφορούσε αθλητές και αθλήτριες μεγαλύτερους των 2007 και ο δεύτερος κύκλος αυτούς των 2008-2009 (Παμπαίδες-Παγκορασίδες).

Για τους μεγάλους η συγκομιδή περιελάβανε:

2 χρυσά μετάλλια και πολλές συμμετοχές σε τελικούς και μικρούς τελικούς από τους κολυμβητές μας.

Ο Ασπουγαλης Γιώργος κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια στα 50,100 πρόσθιο με πολύ καλές επιδόσεις για την εποχή, ενώ ξεχώρισαν και οι επιδόσεις του εφήβου Κυπριανιδη Θοδωρή στα πρόσθια.

Σε τελικούς συμμετείχαν οι: Κυπριανιδης Θοδωρής Σμιλιανη Αναστασία Φυκατας Μιχάλης Σαββαπετρακης Ανδρέας Μάλαμα Κωνσταντίνα Κόκκινος Θανάσης Βιολάρης Κωνσταντίνος Σε μικρούς τελικούς οι Γιαννάκη Ελεάνα Κοσμιδου Χριστίνα Πολυζουδης Κώστας Κουμουνδούρος Μάριος Καμπούρη Κική.

Για τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες 2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια κατέκτησε ο αθλητής μας Ανδρεάδης Κωνσταντίνος, στα 50-100 ελεύθερο και 50-100 πεταλούδα αντίστοιχα.

Η Καλλιοντζη Μάρθα κατέκτησε το ασημένιο στα 50 πρόσθιο και το χάλκινο στα 100 προσθιο . Η Χρήστου Μάρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 ελεύθερο . Πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά της ομάδος . Συγχαρητήρια σε όλους !

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

 

Back to Top