“H ΠΑΕ θα έχει σύντομα νέο ιδιοκτήτη!”

Τοποθέτηση αισιοδοξίας από τον Φώτη Θέο για την προοπτική αναγέννησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Φώτης Θέος στον Focus 103,6:

“Από τις 5 Φεβρουαρίου, που απελευθερώθηκε ο σύλλογος, με τα οικόπεδά του, είναι ο μοναδικός που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Είναι ελκυστικός σε επενδυτές και οι άνθρωποι που έδωσαν τα χρήματα για να πάρουμε το ΑΦΜ της Τρίγλιας είναι εν δυνάμει υποψήφιοι επενδυτές και Ηρακληδείς. Τους ξέρουμε, είναι μάλιστα κάποιοι ομογενείς, δουλεύουν στο εξωτερικό και έστειλαν τα λεφτά για τον κύριο Ευγενίου και το ΑΦΜ της ομάδας της Χαλκιδικής. Παίρνουμε και τον ερασιτέχνη της Τρίγλιας και μετά την έκδοση αδείας από την ΕΕΑ, θα αρχίσουν οι διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών, αλλαγής έδρας, καταστατικού, ονόματος και θα μετονομασθεί σε Ηρακλής Θεσσαλονίκης με έδρα το Καυτανζόγλειο, φυσικά”.

“Δεν μας ενδιαφέρει εάν παίξει και ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, αυτό είναι θέμα του ΠΑΟΚ και του σταδίου. Εμείς από το 1960 έχουμε έδρα το Καυτανζόγλειο, είναι η έδρα μας, μέχρι να φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο, στους Χιρτατζήδες, ένα θέμα που πάει πολύ καλά και σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ανακοινώσεις. εεκί πρέπει να γκρεμισθεί το Ιβανόφειο και το Κατσάνειο, να φτιάξουμε ένα μεγάλο κλειστό γήπεδο για όλα τα αθλήματα. Έχουμε να κάνουμε ανακοινώσεις και να μάθετε για όσα ετοιμάζουμε”.

“Ο Ηρακλής θα έχει σύντομα ιδιοκτήτη, μιλάμε με 3-4 ανθρώπους και θα καταλήξουμε σε κάποιον που να μπορεί να σηκώσει το βάρος του μεγάλου αυτού ονόματος που λέγεται Ηρακλής. Στόχος μας φυσικά θα είναι η άνοδος στην φυσική θέση του Ηρακλή”.

“Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Ηρακλή και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, έχουμε να ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές στο μέλλον”.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top