Ευγενίου: “Πολύ πιθανό να παραχωρήσουμε τον ΑΦΜ στον Ηρακλή”

“H ομάδα θα είναι οριστικά στη νέα SL2, οπότε μπορούμε να μιλάμε επίσημα, πλέον, με τον Ηρακλή…” – “Αν δεν κρατήσουμε την ομάδα, το πιο πιθανό είναι να την παραχωρήσουμε στον Ηρακλή, που έχει βρεθεί εντελώς άδικα μακριά από τη μεγάλη κατηγορία”, τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίγλια…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Τρίγλια ξεκαθάρισε πώς έχει το θέμα με την προοπτική πώλησης του ΑΦΜ της χαλκιδικιώτικης ομάδας στον Ηρακλή και τη συμμετοχή του “Γηραιού” στη Super League 2, μιλώντας στον Focus 103,6.

Συγκεκριμένα, σημείωσε:

“Δεν υπάρχει καμιά οριστική συμφωνία με τον Ηρακλή, καθώς μόλις τώρα εξασφαλίσαμε την παρουσία μας στη νέα Super League 2 και από εδώ και πέρα αποκτούν νόημα και ουσία οι συζητήσεις μας με τους ανθρώπους του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής, όσες φορές έπεσε από τη μεγάλη κατηγορία ήταν με αδικία και προτεραιότητά μας αποτελεί , αν δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε εμείς την ομάδα, να την παραχωρήσουμε στους ανθρώπους του Ηρακλή, ώστε να παραμείνει στη Μακεδονία.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο πιστεύω ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις με τον Ηρακλή, ώστε να ληφθεί η τελική απόφαση και να δηλωθεί συμμετοχή στη νέα Super League 2…”.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top