Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Κεραίες ανοικτές από τον Ερασιτέχνη για την καλύτερη δυνατή επιλογή και για το κορυφαίο Τμήμα του Συλλόγου…

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το γεγονός ότι – λίαν προσφάτως – ο Γυμναστικός Σύλλογος, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, αποκήρυξε το project των Αμπελοκήπων, δεν σημαίνει ότι εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια για εξεύρεση λύσης στο θέμα του “κυανόλευκου” ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Αντιθέτως, οι παράγοντες του Συλλόγου, με κεραίες ανοικτές και με πολύ θέληση, είναι πάντοτε μέσα στην υπόθεση της εξεύρεσης μιας υγιούς και συμφέρουσας για τον ίδιο τον Ηρακλή λύσης, ως προς την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος, το οποίο αποτελεί τη ναυαρχίδα της “κυανόλευκης” αθλητικής κοινωνίας.

Οι προσπάθειες του Ερασιτέχνη συντείνουν προς την κατεύθυνση της επανεκκίνησης από το επίπεδο των επαγγελματικών κατηγοριών και μέσω ενός πλάνου, που δεν θα επιφέρει σε καμία περίπτωση οικονομικό προβληματισμό, όσον αφορά δυσβάσταχτες καταστάσεις με χρέη του παρελθόντος.

Για όλο αυτό το εγχείρημα, απαιτείται από όλους του Ηρακλειδείς υπομονή και εγκαρτέρηση, αλλά και το να παραχωρηθεί στον θεσμικό φορέα και καθ’ ύλην αρμόδιο, Γυμναστικό Σύλλογο, η πρωτοβουλία των κινήσεων και των επιλογών…

Και αναμένουμε τα χαρμόσυνα νέα, όταν πρέπει και είναι δυνατόν…

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top