Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τη νέα ΠΑΕ

Επί τάπητος στη Μίκρα όλα τα δεδομένα για τη σύσταση της νέας «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρίας.

Η ομάδα επιτυγχάνει τον αγωνιστικό στόχο της ανόδου και αυτό συνεπάγεται την επιβεβλημένη ανάγκη σύστασης νέας εταιρικής βάσης, η οποία θα λειτουργήσει ως φορέας λειτουργίας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, κατά την επαναφορά του στις επαγγελματικές κατηγορίες μέσω της Football League.

Σήμερα, Τετάρτη 9/5, στα γραφεία της Μίκρας είναι προγραμματισμένη η πραγματοποίηση μιας σύσκεψης των διοικούντων και των εξωδιοικητικών συνεργατών τους με βασικό αντικείμενο ενασχόλησης το μέγιστο ζήτημα της νέας ΠΑΕ Ηρακλής. Με το που θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος μέσω των μπαράζ, οι εξελίξεις, οι οποίες αφορούν στη σύσταση της νέας εταιρίας, θα πρέπει να «τρέξουν» σε εντατικούς ρυθμούς.

Οι ιθύνοντες των «κυανολεύκων» δεν κρύβουν ότι αυτές ήδη βρίσκονται σε στάδιο δυναμικής προεργασίας και οι ίδιοι ενημερώνονται καθημερινά για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα συναφή θέματα, όπως της ειδικής εκκαθάρισης, του κανονιστικού πλαισίου που διέπει την προσπάθεια για αναβίωση της ΠΑΕ Ηρακλής (χρέη, ΑΦΜ κλπ), της μεθοδολογίας που πρέπει να ακολουθηθεί σε κάθε περίπτωση, καθώς και του χρονοδιαγράμματος ιεράρχησης των συγκεκριμένων κινήσεων.

Βεβαίως, δεν θα απουσιάσει και μία πρώτη ανασκόπηση των επιλογών,  οι οποίες έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του νέου εταιρικού φορέα του ποδοσφαιρικού «Γηραιού».

Πλέον, στο αμέσως προσεχές διάστημα, οι συσκέψεις των επιτελών της ομάδας με αυτό το αντικείμενο θα πυκνώσουν, καθώς αποτελεί το πρωτεύον ζήτημα, από τη στιγμή, που ο Ηρακλής υπερβαίνει την περιπέτεια των ερασιτεχνικών κατηγοριών και επανέρχεται στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top