Ακλόνητο φαβορί οι «γνωστοί 11»…

Μετά από πολλή περίσκεψη και δοκιμές, ο Σπύρος Μπαξεβάνος προκρίνει και για τον αγώνα της πρεμιέρας των μπαράζ το καθιερωμένο βασικό σχήμα του.

Δοκίμασε αρκετά, τεστάρισε αρκετούς, το βασάνισε, αλλά φαίνεται ότι δεν πείστηκε. Όλα δείχνουν ότι οι απόπειρες του Σπύρου Μπαξεβάνου για κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, δεν έφεραν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Οι ενδείξεις των τελευταίων προπονήσεων προλογίζουν τη χρησιμοποίηση του γνωστού σχήματος ενδεκάδας, το οποίο προτιμά ο κόουτς, όταν οι συγκεκριμένοι «11» είναι διαθέσιμοι, χωρίς ιδιαίτερες τροποποιήσεις.

Αν και οι ίδιες ενδείξεις αφήνουν ένα περιθώριο ώστε να «παίζεται» μια θέση του «κυανόλευκου» βασικού σχήματος μέχρι τη τελευταία στιγμή…

Οι επικρατέστεροι

Υπό αυτήν τη λογική, τερματοφύλακας θα είναι ο Παναγιώτης Βοσνιάδης, στην άμυνα δεξιός στόπερ ο Άγγελος Καρντασιάδης και αριστερός ο Μιχάλης Γιαννίτσης, δεξιός μπακ ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και αριστερός ο Σάββας Κυριακίδης.

Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικός μέσος ο Κώστας Καζναφέρης, και «οκτάρια» οι Κώστας Παναγιωτούδης και Τάι. Στις πτέρυγες του μεσοεπιθετικού χώρου ο Βασίλης Παπαδόπουλος (δεξιά) και ο Μηνάς Πτηνόπουλος (αριστερά).

Κεντρικός επιθετικός, βεβαίως, ο Χρήστος Ρόβας.

Η μία θέση που «παίζεται»

Όλα δείχνουν ότι η τεχνική ηγεσία «το σκέφτεται» ακόμη για μία θέση, αυτήν του παρτενέρ του Τάι στον παραγωγικό ρόλο στη μεσαία γραμμή. Προτίμηση του Σπύρου Μπαξεβάνου αποτελεί – μέχρι σήμερα – η επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση του Κώστα Παναγιωτούδη, ωστόσο ίσως – τελικά – προκύψει η χρησιμοποίηση του Μάριου Κωστούλα, προκειμένου να ενισχυθεί ο ανασταλτικός τομέας, σε μία απόπειρα αντιμετώπισης των αντεπιθέσεων του γηπεδούχου, ο οποίος βασίζεται κυρίως στην αμυντική του αποτελεσματικότητα και στον αιφνιδιασμό.

Αν επιλεγεί ο Λαρισαίος μεσοαμυντικός, τότε ο Ηρακλής θα αγωνιστεί με εκείνον ως «εξάρι» και τον Καζναφέρη να ενισχύει περισσότερο τον Τάι στον δημιουργικό τομέα.

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top