Ζαντόπουλος: «Εύκολη διαδικασία, περιμένουμε έγκριση»

«Αν προλάβουμε, η ομάδα θα ανεβεί ως Ηρακλής Θεσσαλονίκης»

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Γιάννης Ζαντόπουλος, μίλησε στο Μetropolis 95.5 και για τις συζητήσεις που υπάρχουν μετά την πρωτοβουλία του Θόδωρου Δρακόπουλου (και του Χρήστου Αντωνέλη) για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ζαντόπουλος για:

– την παραχώρηση του ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων στον Ηρακλή: «Γίνανε δύο συναντήσεις. Πρώτα με τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας, είπαμε και κάποια πράγματα και μετά με τον κ. Δρακόπουλο. Συζητήσαμε κάποια θέματα και υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα. Αυτά θα τα συζητήσουμε με τον κ. Δρακόπουλο που είχαμε μια κουβέντα για το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία».

– το αν ζητά χρήματα για να προχωρήσει το θέμα: «Όχι βέβαια. Εμείς θέλουμε κάποιον να ρίξει λεφτά για να βγει η ομάδα στη Γ Εθνική. Αυτή είναι η λογική. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων θα πρωταγωνιστήσει έτσι κι αλλιώς φέτος στην Α1, ήταν τέσσερα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες».

– το αν ο κ. Δρακόπουλος καλύπτει τις προϋποθέσεις που έθεσε: «Κατά το μεγαλύτερο μέρος, ναι. Τα υπόλοιπα για το πώς θα διοικηθεί η ομάδα θα τα συζητήσουμε κατ’ ιδίαν. Η κουβέντα που έγινε είναι ότι την ομάδα θα την τρέξει αρχικά ο Ηρακλής Αμπελοκήπων και ο κ. Δρακόπουλος θα την βοηθήσει με επιπλέον μπάτζετ για να πάρει σίγουρα την άνοδο. Ο κ. Δρακόπουλος μου ζήτησε μείνω κι εγώ στην ομάδα για αυτό το διάστημα».

– το πότε θα μετονομαστεί η ομάδα σε Ηρακλής και θα προχωρήσουν οι κινήσεις για να κερδίσει την άνοδο: «Θα ξεκινήσει σύντομα η διαδικασία αφού τα βρούμε σε όλα. Αν προλάβουμε, η ομάδα θα ανεβεί ως Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Όλα εξαρτώνται από τον κ. Δρακόπουλο και από όποιους είναι μαζί του. Η ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και επιπλέον κάποιες διορθωτικές κινήσεις και τον Ιανουάριο».

Ερωτηθείς για τις νομικές διαδικασίες και αν προκύπτουν «αγκάθια» στην όλη διαδικασία, ο κ. Ζαντόπουλος τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων είναι από κάθε άποψη το πιο υγιές σωματείο που υπάρχει, δεν έχει προβλήματα και η διαδικασία είναι εύκολη. Θα χρειαστεί έγκριση από τη γενική συνέλευση του Ηρακλή ότι αλλάζει όνομα και να γίνουν και κινήσεις από τη δική μας την πλευρά».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top