Mανώλογλου: “Θα μείνει κι άλλο διάστημα εκτός ο Ζιαμπάρης”

Ο γιατρός του Ηρακλή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, Κώστας Μανώλογλου, μίλησε στο Libero 107.4 και στην εκπομπή “Ωρα Για Μπλε” και αναφέρθηκε στην κατάσταση του τραυματία Νίκου Ζιαμπαρη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά:

“Η ιστορία του Ζιαμπάρη είναι περίεργη. Είναι μία κατάσταση που έχει εξελιχθεί σε μεγάλο χρόνο αποχής, γιατί έχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς. Είναι ένα προστάδιο του συνδρόμου κοιλιακών και προσαγωγών, κάτι που συμβαίνει συχνά σε αθλητές και ειδικά σε ποδοσφαιριστές.

Ο Νίκος επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά τη προσφυγή, μάλιστα έκανε κ ένα παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και επιβαρύνθηκε λίγο παραπάνω. Προσπαθήσαμε να τον επαναφέρουμε πιο γρήγορα γιατί είχαμε ανάγκη να παίξει, δυστυχώς όμως τα συνεχόμενα παιχνίδια και η κακή ποιότητα των αγωνιστικών χώρων και τα κρύα που υπήρχαν δεν επέτρεψαν στον αθλητή να επιστρέψει έτσι όπως θα θέλαμε.

Τώρα ξεκινάει μία περίοδος που θα απέχει από τις προπονήσεις και έχει μεταβεί είδη στην Αθήνα, όπου εξετάστηκε από γιατρούς που τον έχουν εξετάσει και σε έναν τραυματισμό που είχε παλαιότερα και θα ακολουθήσει εκεί το πρόγραμμα. Είναι και η περίοδος που παίζουμε συνέχεια παιχνίδια και εμείς δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια από πάνω του.

Θα μείνει εκεί για 5 μέρες και μετά θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης εδώ. Αν ήταν τα παιχνίδια κάθε Κυριακή θα έλειπε σε πιο λίγα. Τώρα είναι συνεχόμενα και φαίνεται πως σε κάθε παιχνίδι λείπει. Είναι κατάχρηση αυτό. Ας το δει η Super League”.

Σχετικά Άρθρα

Επιτυχής επέμβαση στον Μακρή και μήνυμα στήριξης από την ομάδα (pic)

Ποδόσφαιρο

“Όλη η οικογένεια του Ηρακλή θέλει την άνοδο για την ομάδα μπάσκετ!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top