Ωρα αποφάσεων…

Συγκεντρώνεται ο εξοργισμένος «κυανόλευκος» κόσμος (19:00) στο Κατσάνειο αποφασίζοντας για το σήμερα και το αύριο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο κόσμος του, μετά το κάλεσμα της Αυτόνομης Θύρας 10 από την τελευταία ανακοίνωσή της, συγκεντρώνεται το απόγευμα (19:00) στο Κατσάνειο. Για να συζητήσει, να προβληματιστεί, να πάρει αποφάσεις για το σήμερα και το αύριο.

Για τη στάση του απέναντι στην εκτρωμακτική κατάσταση που δημιούργησε το δίδυμο Παπαθανασάκη-Καγιούλη. Ήδη επί του πρακτέου, η εικόνα στο γήπεδο «μιλά» από μόνη της. Από ένα Καυτανζόγλειο που είχε σταθερή προσέλευση κόσμου, που στη Football League συγκέντρωσε μέχρι και 20.000, Παπαθανασάκης-Καγιούλης με τις καταδικαστικές για τον Ηρακλή αποφάσεις και συμπεριφορές, δημιούργησαν εικόνα τιμωρημένης έδρας, συνθήκες αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Ο κόσμος τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς που πρόδοσαν την αξιοπρέπεια του Ηρακλή, ως τους αποκλειστικά υπεύθυνους της κατρακύλας σ’ όλα τα επίπεδα και της υποταγής στην πλευρά ΠΑΟΚ-Σαββίδη, τον οποίο άλλωστε επίσης κατηγόρησε με την ανακοίνωσή της ευθέως η Αυτόνομη Θύρα 10.

Στη σημερινή συγκέντρωση στο Κατσάνειο πρόκειται να συζητηθούν προτάσεις για το «αύριο», για την επόμενη μέρα, για το πώς θα μπορέσει να ελευθερωθεί ο Ηρακλής από την ομηρία στην οποία βρίσκεται.

Σχετικά Άρθρα

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής συγχαίρει τη Μάιντς για την παραμονή της!

Ποδόσφαιρο

Back to Top