Καταγγελίες, συσπείρωση και κινητοποιήσεις

Για εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής έκαναν λόγο οπαδοί του Ηρακλή στη σημερινή συνάντηση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Παρουσία πολλών φίλων της ομάδας, γεγονός που δείχνει ότι κάτι αρχίζει και… κινείται, πραγματοποιήθηκε η  συνάντηση στο Κατσάνειο. Την πρωτοβουλία της οποίας πήρε η Αυτόνομη Θύρα 10 με στόχο να συσπειρώσει, αφυπνίσει, ενημερώσει και κυρίως κινητοποιήσει τους φίλους του Ηρακλή που έχουν αποστασιοποιηθεί μετά τα όσα κωμικοτραγικά και «εγκληματικά» συμβαίνουν στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Από την πλευρά των οπαδών υπήρξαν καταγγελίες για άμεση εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτήν του Ηρακλή. Με την επίσκεψη του Σπύρου Παπαθανασάκη στο «Μακεδονία Παλάς» και πολύ περισσότερο πώληση του Λάζαρου Λάμπρου στο Δικέφαλο να αποτελούν δύο μόνο από τα πιο «χειροπιαστά» παραδείγματα.

Η σημερινή συνάντηση όμως είχε και χαρακτήρα συσπείρωσης προκειμένου, αρχικά, να λυθεί το θέμα της μετάβασης των φίλων του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Το οποίο εδώ και πολλούς αγώνες θυμίζει «φρούριο», με την πρόσβαση σε αυτό να γίνεται μετ’ εμποδίων και μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους και υπό την παρουσία εκατοντάδων αστυνομικών.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα να γίνει ακόμη μία συγκέντρωση, ενώ θα ακολουθήσουν μαζικές κινητοποιήσεις με στόχο την αλλαγή της αρρωστημένης κατάστασης που οδηγεί τον Ηρακλή στη διάλυση. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα οι οργανωμένοι οπαδοί θα προβούν και σε άλλες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν και με την πολεμική που δέχονται οι ίδιοι και η Αυτόνομη Θύρα 10. Με αυτές να προκαλούν αίσθηση…

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής συγχαίρει τη Μάιντς για την παραμονή της!

Ποδόσφαιρο

Back to Top