Στη ΧΑΝΘ για Σωσσίδη ο κόσμος του Ηρακλή! – Διαδήλωσε στην πλατεία!

Οι Ηρακλειδείς κήρυξαν την έναρξη των κινητοποιήσεών τους για το θέμα του Καυτανζογλείου – Δεν ήταν στο γραφείο του στη ΧΑΝΘ ο Σωσσίδης – Θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο κόσμος του Ηρακλή μπήκε για τα καλά – και με τη γνωστή δυναμική του – στην εξίσωση για την επίλυση του θέματος του Καυτανζογλείου!

Μετά τη συνέλευση Συνδέσμων στο Ιβανώφειο, απόψε Πέμπτη 29/2, εκτοντάδες Ηρακλειδέων, με απολύτως ειρηνική διάθεση, μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, προκειμένου να συναντηθούν απευθείας με τον πρόεδρό της και πρόεδρο του Σταδίου, Γιάννη Σωσσίδη, ωστόσο, ο τελευταίος δεν ήταν παρών…

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, οι οπαδοί του Ημίθεου προχώρησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της ΧΑΝΘ, με συνθήματα, στα οποία κυριαρχούσε η αποφασιστικότητα για επίλυση του θέματος της έδρας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στη λαϊκή βάση του Συλλόγου η οργή περισσεύει, όπως και η αποφασιστικότητα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, μέχρι να προκύψει ουσιαστική λύση για την σύντομη διεκπεραίωση των εργασιών στο Στάδιο!

Σχετικά Άρθρα

Eπιστροφή Μάρκου Βελλίδη κάτω από τα “κυανόλευκα” δοκάρια!

Ποδόσφαιρο

Back to Top