Έμεινε στην ισοπαλία…

Σε αγώνα λεπτών ισορροπιών, ο Ηρακλής βρέθηκε πίσω στο σκορ, έχασε πέναλτι, ισοφάρισε με τον Κούστα, αλλά έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Λάρισα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε έναν αγώνα λεπτών ισορροπιών στη Χαλάστρα, ο Ηρακλής έμεινε στο 1-1 με τη Λάρισα, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν πρώτοι στο σκορ, τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι με τον Κουντουριώτη και στο επόμενο λεπτό να ισοφαρίζουν με τον Κούστα.

Ωστόσο, ο Ημίθεος, εμφανώς κουρασμένος και χωρίς λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή δεν μπόρεσε να πάρει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι στιγμές

Στο 26΄ ο Σπυρίδης μπαίνει από τα αριστερά στην περιοχή, όμως το γύρισμά του δεν προλαβαίνει να εκμεταλλευτεί συμπαίκτης του.

Στο 27΄ ο Παπαγεωργίου βρίσκεται από πλάγια μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, σουτάρει δυνατά, πάνω από τα δοκάρια.

Γκολ για τη Λάρισα στο 33΄: Ο Αντράντα βγάζει κοντινή σέντρα από τα δεξιά για τον Παπαγεωργίου, ο οποίος αφύλακτος, με κεφαλιά ψαράκι κάνει το 0-1.

Στο 37΄ ο Κουντουριώτης ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Αντράντα και κερδίζει πέναλτι.

Στο 38΄ ο Κουντουριώτης εκτελεί το πέναλτι, αλλά ο Σουλούκος αποκρούει.

ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή στο 39΄:Ο Έμπο πλαγιοκοπεί από δεξιά, βγάζει συρτή σέντρα, ο Σουλούκος χάνει τη μπάλα και ο Κούστα με προβολή τη στέλνει στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 44΄ σουτ συρτό του Έμπο έξω από την περιοχή, δύσκολα σε κόρνερ ο Σουλούκος.

Στο 53΄ σουτ του Πατράλη εκτός περιοχής, επεμβαίνει ο Σουλούκος.

Στο 55΄ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Χρουσιέλ παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνά μπροστά από την εστία και καταλήγει άουτ, χωρίς κανείς να την προωθήσει στα αντίπαλα δίχτυα.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Παλαβράκης, Εμπό, Χρουσιέλ, Σιούτας, Πατράλης, Δοϊρανλής (82′ Τόρες), Βιτλής, Κουντουριώτης (56′ Σίλβα), Σπυρίδης (65′ Χειρίτραντας), Κούστα, Γκμπενιόν.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (73′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσσονού, Αντράντα (56′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (89′ Γιανναράκης), Πεντρόσο (56′ Όγκμποε), Μαυριάς (73′ Νίνο).

 

Σχετικά Άρθρα

Επιτυχής επέμβαση στον Μακρή και μήνυμα στήριξης από την ομάδα (pic)

Ποδόσφαιρο

“Όλη η οικογένεια του Ηρακλή θέλει την άνοδο για την ομάδα μπάσκετ!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top