Ζαντόπουλος: “Ο Δρακόπουλος προτίθεται να καλύψει το μπάτζετ”

Οι νέες τοποθετήσεις του προέδρου του Ηρακλή Αμπελοκήπων για το θέμα της συμπόρευσης με τον Ημίθεο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Γιάννης Ζαντόπουλος στο Metropolis 95,5:

Για τη συμφωνία: «Είμαστε πολύ κοντά για να συμφωνήσουμε για κάποια πράγματα. Η ομάδα θα συνεχίσει με το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπτων μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν καταφέρει να βγει θα γίνει ΠΑΕ με την ονομασία Ηρακλής. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να συζητήσουμε για το αντίθετο σενάριο. Υπάρχει καλή διάθεση από όλους. Το μπάτζετ θα το καλύψει ο Ηρακλής.

Θα παραμείνω. Μέσα στη διοίκηση θα υπάρχουν και μέλη του Ηρακλή. Την Παρασκευή πιστεύω θα είμαστε ακόμη πιο κοντά και ίσως να οριστικοποιηθεί. Έγινε μια συζήτηση με Καράογλου και μια με τον Δρακόπουλο. Πάμε όλοι μαζί για να πάει ο Ηρακλής τρένο, να αλλάξει επίπεδο και να έχει ένα ΑΦΜ καθαρό. Θέλουμε να προχωρήσουμε αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Η πρόταση που έγινε μιλά για γρήγορη εύρεση χρημάτων για να γίνουν οι μεταγραφές».

Για τον Δρακόπουλο: «Με τον κ. Δρακόπουλο έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Είχαμε συμφωνήσει και παλαιότερα να καλύψει όλο το μπάτζετ αλλά κάποιοι αντέδρασαν. Τώρα έχω μιλήσει και πάλι μαζί του και είναι αποφασισμένος να καλύψει το μπάτζετ για να προχωρήσει η ομάδα.

Πρέπει να πάμε όλοι μαζί. Αν δεν τα βρούμε εμείς μεταξύ μας τότε συζητάμε άδικα. Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι να έρθουν για το καλό του Ηρακλή όχι για θέσεις και αξιώματα. Αν δεν τα βρούμε θα συνεχίσουμε μόνοι μας ως Ηρακλής Αμπελοκήπων. Μέχρι να γίνει ΠΑΕ θα είμαι εγώ».

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top