Παπαβραμίδης: “Κάποιοι θέλουν να αφανίσουν για πάντα τον Ηρακλή”

“Βρίσκω μπροστά μου τα χρέη της προηγούμενης ΠΑΕ – Πρέπει να ξεκαθαρίσει πολιτικά το ζήτημα”, αναφέρει, σχετικά με την αποτυχία του εγχειρήματός του για απόκτηση νέου ΑΦΜ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Χρόνη Παπαβραμίδη στο Metropolis 95,5:

«Ξεκινήσαμε σε ένα σημείο καλό, πήγαμε σε ένα πιο καλό και ξαναγυρίσαμε στο μηδέν. Ο Ηρακλής έχει πολλά προβλήματα και δεν το γνώριζα. Ξεκίνησα να πάρω ένα ΑΦΜ, του Βόλου, για να κάνω την διαδικασία.

Εμαθα πως αν έφερνα την ομάδα εδώ και την ονομάζαμε τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα παίρναμε τα χρέη, είπα να βάλουμε λευκά χρώματα και σήμα θα βάζαμε τον Λευκό Πύργο τουλάχιστον για αρχή για να μην υπάρχει σύνδεση με τον Ηρακλή. Μου είπαν όμως πως θα είχαμε πρόβλημα αν ερχόταν ο κόσμος στο γήπεδο με κασκόλ και σημαίες, πως θα πηγαίναμε στα δικαστήρια γιατί θα κατηγορηθώ για δόλο ότι θέλω να εκμεταλλευτώ τον Ηρακλή.

Εγώ θέλω να βοηθήσω τον Ηρακλή, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να σβήσουν από τον χάρτη τον Ηρακλή μια για πάντα. Οποιος και να έρθει θα έχει τα προβλήματα γιατί πρέπει να πληρώσεις τα χρέη της παλιάς ομάδας. Αν έρθουν έστω 10 φίλαθλοι θα μας χρεώσουν 50% των χρεών. Αυτό που κάνουν στον Ηρακλή είναι η εξαφάνιση της ομάδας, αυτό θέλουν να κάνουν.

Οταν πήγα στον Βόλο, στον γυρισμό έκανα μια συνάντηση με τον Μαντζιανά του Απόλλωνα Λάρισας μήπως πάρω εκείνο το ΑΦΜ όμως δεν συμφωνήσαμε σε κάτι. Αν δεν ξεκαθαριστεί η κατάσταση με τον Ηρακλή γραπτώς, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Περιμένω μια λύση από την κυβέρνηση, άνθρωποι του Ηρακλή θα έχουν μια συνάντηση, πρέπει να πιέσουν για να γίνει κάτι για τον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top