Προλαβαίνει ο Όγκιλβι – “Παίζεται” του Ζάρα (pic)

Εντατική προετοιμασία στο Ιβανώφειο για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το ενθαρρυντικό μήνυμα για τον Ηλία Καντζούρη έρχεται από την πλευρά του Έι Τζέι Όγκιλβι, με τον Αυστραλό σέντερ να κερδίζει το χαμένο έδαφος και να βρίσκεται κοντά στο να δηλώσει ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Θόδωρος Ζάρας συνέχισε με πρόγραμμα θεραπείας και αύριο (Πέμπτη 6/3) θα κριθεί το αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στη μάχη του Κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Όπως αναφέρει το επίσημο ρεπορτάζ από την ΚΑΕ:

Συνεχίστηκε και σήμερα με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα με την ΑΕΚ (07/03, 17:30, Cosmote Sport4).

Ο Άντριου Όγκιλβι και ο Γιαννης Νικολαίδης ανεβάζουν στροφές και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του Προπονητή μας Ηλία Καντζούρη, ενώ ο Θοδωρής Ζάρας συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Από αύριο, εξ άλλου, οι φίλοι της Ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ (15/03, 19:00), όπως και το πακέτο εισιτηρίων «3 με 1» για τους εναπομείναντες τρεις εντός έδρας αγώνες μας στην κανονική περίοδο.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση σχετικά, ενώ για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2310-219233 απογευματινές ώρες στα γραφεία της Ομάδας μας.

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Σχετικά Άρθρα

Back to Top