Η απίστευτη συμπεριφορά της ηγετικής “τριάδας”

Περόνε, Τάι και Κανακούδης, όχι μόνο ηγούνται της ομάδας, αλλά το απολαμβάνουν σε απόλυτο βαθμό, αποδεικνύοντας τον δεσμό τους με τον οργανισμό του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο προπονητής απέδωσε σε αυτούς τον χαρακτηρισμό των προπονητών μέσα στο γήπεδο και έχει απόλυτο δίκιο.

Ο Εμανουέλ Περόνε, ο Τάι και ο Πέτρος Κανακούδης, με τεράστια επαγγελματική εμπειρία και πολλά χιλιόμετρα σε γήπεδα υψηλών κατηγοριών, μπήκαν μπροστάρηδες μιας προσπάθειας, με πολλούς πιτσιρικάδες στο πλάι τους.

Όπως είπε και ο Μαργαρίτης Κεχαγιάς στην πρόσφατη συνέντευξή του στον FOCUS 103,6FM, στην ομάδα μετέχουν ακόμη και 14χρονα πιτσιρίκια, που παίρνουν – μάλιστα – χρόνο συμμετοχής.

Κι αν κανείς εστιάσει στη στάση, την οποία τηρεί αυτή η «τριάδα» των «προπονητών του γηπέδου», πραγματικά διαπιστώνει ότι διασκεδάζει και χαίρεται τη συμμετοχή της σε αυτήν την τόσο ιδιότυπη προσπάθεια.

Περόνε, Τάι και Κανακούδης απολαμβάνουν από την αρχή μέχρι το τέλος αυτό, που βιώνουν φέτος, μακριά από το άγχος και τα «πρέπει» του αυστηρού ποδοσφαιρικού επαγγελματισμού, διδάσκοντας ποδοσφαιρικά μυστικά και – πάνω από όλα – ποδοσφαιρική παιδεία και ήθος στα παιδιά, που έχουν για συμπαίκτες.

Όλοι όσοι βρίσκονται μέσα ή κοντά στην ομάδα το επιβεβαιώνουν και σημειώνουν ότι η παρουσία των συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών προσωπικοτήτων αποτελεί θεμέλιο λίθο στην οικοδόμηση κάτι πολύ καλού για τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο…

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top