Αντικατέστησε τον εαυτό του στη διαλυμένη ΠΑΕ…

Ο Τομ Παπαδόπουλος δεν προχωρεί στη διαδικασία της ειδικής εκκαθάρισης για την οικονομικά διαλυμένη και αγωνιστικά ανενεργή ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως μεταφέρει στο ρεπορτάζ του στην εφημερίδα “Metrosport” ο συνάδελφος Γιάννης Τσερβίνης:

Τα μεγάλα χρέη που… κληρονόμησε από τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, Σπύρο Παπαθανασάκη και κατά τη θητεία του μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, αποτέλεσαν την αιτία της απόσυρσης ουσιαστικά του Θανάση Παπαδόπουλου από τα διοικητικά των κυανόλευκων.

 

Ο ίδιος εξάλλου είχε δηλώσει πολλάκις ότι οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες είναι πάμπολλες, δεν μπορούν να ρυθμιστούν γιατί επικρατεί ένα… χάος και ότι η συμμετοχή του Ηρακλή στη Football League θα ήταν ανέφικτη, μιας και ως επαγγελματική κατηγορία τα χρέη «μεταφέρονται» και εκεί. Ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος ύπαρξης της ΠΑΕ, με τη διάλυση αυτής να είναι το επόμενο βήμα. Φευ!

 

Παραιτήθηκε από τη θέση του

Αντί λοιπόν ο κ. Παπαδόπουλος να δώσει εντολή για λύση της νυν ΠΑΕ, αποφάσισε να παραιτηθεί και στη θέση του να τοποθετηθεί ο Φώτης Γκούμας. Πρόκειται για ένα στενό του φίλο, 69 ετών που διαμένει μόνιμα στη Φιλαδέλφεια.

 

Η μεταβολή μάλιστα έγινε γνωστό ότι καταχωρήθηκε χθες στο ΓΕ.ΜΗ και πλέον στο νέο διοικητικό συμβούλιο μίας ΠΑΕ που είναι «ανενεργή» βρίσκονται οι κ.κ Γκούμας, Καραντώνης, Χατζόγλου, Παλαιοβράχας και Λεωνταράς.

 

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η θητεία του ΔΣ είναι διάρκειας δύο ετών, μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου του 2021. Τέλος όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο το ΔΣ μεταβίβασε όλες τις αρμοδιότητες του άρθρου 25, την εκπροσώπηση της Εταιρίας στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γκούμα Φώτιο του Βασιλείου, στον οποίο παρέσχε το δικαίωμα με την υπογραφή του κάτω από την σφραγίδα με την εταιρική επωνυμία να δεσμεύει την εταιρία για πάσης φύσεως εταιρικές συναλλαγές και πράξεις.

Πηγή: Εφημερίδα Metrosport

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top