Γ. Μακρής: “Με την καλύτερη ομάδα, στην μικρότερη κατηγορία…”

Κατάθεση ψυχής και απόφαση, που τον τιμά, από τον σκόρερ των δύο τερμάτων στον τελικό των Νέων, τα οποία έφεραν το πρωτάθλημα στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Μακρής, βασικός στέλεχος της περσινής Κ19 και σκόρερ των δύο “κυανόλευκων” γκολ στον τελικό του πρωταθλήματος στον Βόλο, που έφεραν το τρόπαιο στον Ημίθεο, έλαβε την απόφασή του.

Αυτή είναι να συνεχίσει “με την καλύτερη ομάδα, στην μικρότερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου”, δηλώνοντας ότι παραμένει στον Ηρακλή, μέσα από γραπτή τοποθέτησή του, την οποία κοινοποίησε μέσω της εκπομπής του Γιώργου Μαντζιούκη, “Ώρα για Μπλε” στον “Libero 107,4”.

Το κείμενο της γραπτής δήλωσης του 19χρονου ποδοσφαιριστή:

“Ονομάζομαι Μακρής Γιώργος και πέρυσι ήμουν βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ19 του ΗΡΑΚΛΗ.
Αφού αρχικά ευχαριστήσω από καρδιάς έναν πολύ καλό μου φίλο και πρώην συμπαίχτη για τις συμβουλές του, καθώς και όλους τους ανθρώπους από διάφορες ομάδες που με προσέγγισαν το τελευταίο διάστημα, δηλώνω παρών στην προσπάθεια επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Το να αγωνιστώ με την μεγαλύτερη, για πολλούς, ομάδα της Ελλάδος στην μικρότερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος με εξιτάρει και για αυτό θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του
Συλλόγου, όπως ακριβώς κάνω τα τελευταία εννέα συνεχόμενα έτη.
Τέλος, μέσα από αυτήν την ανακοίνωση θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους που θα τρέξουν αυτό το project. Είτε αυτή η λύση είναι προσωρινή είτε μόνιμη, δώστε όραμα στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ.
Να γίνει επιτέλους κάτι σοβαρό και νοικοκυρεμένο.
Καλή αρχή λοιπόν”.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top