Διοικούσα επιτροπή, με στήριξη Ηλία Θεοδωρίδη

Έχουν ήδη πιάσει δουλειά τα μέλη της νέας διοικούσας του ποδοσφαιρικού Τμήματος και αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα, τις προσεχείς μέρες.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι παράγοντες, οι οποίοι θα αναλάβουν να ασχοληθούν με την ποδοσφαιρική ομάδα και τη φετινή προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής – αν και εφόσον, τελικά, ανάψει οριστικά το “πράσινο” για το εγχείρημα αυτό – έχουν ήδη αρχίσει να οργανώνονται για τη συγκρότηση του νέου “κυανόλευκου” αγωνιστικού τμήματος.

Στο προσεχές διάστημα αναμένεται να προκύψουν ανακοινώσεις για τη σύνθεση της επιτροπής, όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτή θα έχει την οικονομική συμπαράσταση του Ηλία Θεοδωρίδη, ενώ στη σύνθεσή της αναμένεται να μετάσχει ο Παναγιώτης Μαρμαρινός, ο οποίος προαλείφεται για τη θέση του προέδρου, ενώ τον ρόλο του υπευθύνου οικονομικών αναμένεται να αναλάβει ο Κώστας Ιωακειμίδης.

Στην ομάδα της επιτροπής διοίκησης αναμένεται να μετέχει και πρώην πρόεδρος της περιόδου 2017-2018 και πρώην πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου, Νίκος Βαφειάδης, όπως και ο στενός συνεργάτης του Ηλία Θεοδωρίδη, Φάνης Τουτζιάρης.

Σχετικά Άρθρα

Το ορόσημο για την ευρεία σύσκεψη φορέων και την τελική απόφαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top