Καράογλου: “Προσπάθεια για προσωποποίηση των χρεών του Γ.Σ.”

Ο Ηρακλειδέας υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης αναφέρεται στο βασικό αίτημα της αντιπροσωπείας των “κυανόλευκων” παραγόντων στη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Θεόδωρος Καράογλου στον FOCUS FM 103,6:

“Έγιναν κάποιες προτάσεις από τους ανθρώπους του ΓΣ, τον κ. Φώτη Θέο και τον δικηγόρο κ. Γιάμπαση στον κ Αυγενάκη για τα χρέη του συλλόγου και γενικά όλων των συλλόγων που χρωστάνε στο δημόσιο, να γίνεται πλέον με Νόμο προσωποποίηση των χρεών και αυτό να ισχύει και για τις προηγούμενες χρήσεις, όταν δημιουργήθηκαν αυτά τα χρέη. Δεν ισχύει μόνο για τον Ηρακλή αυτό, αλλά και για πολλούς συλλόγους της Ελλάδας, που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα. Είναι αλήθεια ότι έχουν βεβαιωθεί πολλά χρέη, πολλά εκατομμύρια, από λάθη παλαιότερων διοικήσεων και έχουν χρεωθεί αστρονομικά ποσά οι σύλλογοι, αλλά δεν θα πληρώσουν ποτέ, γιατί δεν μπορούν. Θα γίνει μια συζήτηση με το Υπουργείο οικονομικών, για να δουν πώς θα μπορέσουν να ετοιμάσουν μια νομοθετική πράξη γι αυτό το θέμα”.

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα, είπε: “Ο κ. Ιωακειμίδης και ο κ. Θάνος Τσουρέκας μίλησαν στον υφυπουργό για την περίπτωση να πάρει νέο ΑΦΜ η ομάδα, εξήγησαν ότι θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, αλλά για το θέμα αυτό ο υφυπουργός είπε ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα. Είπε πάντως, ότι ο Ηρακλής δεν πρέπει να μείνει εκτός δράσης”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top