Θέλει να κλείσει Μανωλόπουλο και Ζάρα

Σε περίοπτη θέση στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Καστρίτη οι δύο έμπειροι Έλληνες παίκτες.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι κινήσεις του Ηρακλή, αναφορικά με την ξένη – και δη την αμερικανική – αγορά παικτών δεν έχουν πάψει να εξελίσσονται.

Ωστόσο, οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται κοντά στο να ολοκληρώσουν και σημαντικές μεταγραφές σε επίπεδο ελληνικού έμψυχου δυναμικού, όπως συνέβη και με την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο κόουτς της ομάδας δείχνει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στην προσθήκη του Σωτήρη Μανωλόπουλου, με την προοπτική ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ (32χρ.-2.08) να συναποτελέσει μαζί με τον – εξαιρετικό – Κώστα Κακαρούδη το ιδανικό δίδυμο για τη θέση “4” στον Ημίθεο της Basket League.

Ο έμπειρος Έλληνας φόργουορντ διαθέτει τον συνδυασμό των στοιχείων ενός ψηλού “τεσσαριού”, με ικανότητα στο σουτ (ακόμη και τριών πόντων), δεδομένα, τα οποία επιθυμεί να βάλει στο ρόστερ του ο Γιάννης Καστρίτης.

Παράλληλα, εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Θόδωρο Ζάρα (32χρ.-1.97), τον οποίο η τεχνική ηγεσία θεωρεί πολύ καλή λύση ως back up του Σούλερ στη θέση “2”, χάρη στο εξαιρετικό σουτ που διαθέτει, ενώ υπολογίζεται και ως παίκτης, που μπορεί – υπό προϋποθέσεις – να πάρει χρόνο και στο “3”, λόγω του ύψους του.

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, αμφότεροι να βρίσκονται εντός των μεταγραφικών ανακοινώσεων της ΚΑΕ, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top