Με πρωτοβουλία των οπαδικών φορέων, η πρώτη ευρεία σύσκεψη

Αναμένονται εξελίξεις, ως προς τον δρόμο, που θα ακολουθηθεί.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τα πάντα κινητοποιήθηκαν μέσα από την πρωτοβουλία, που έλαβαν οι οργανωμένοι Ηρακλειδείς της Αθήνας, καθώς το Iraklis Athens Club, ήταν εκείνο, το οποίο πίεσε και πέτυχε τη σύσκεψη των οργανωμένων φορέων της οπαδικής βάσης του Συλλόγου με τον Ερασιτέχνη.

Η σύσκεψη αυτή θα λάβει χώρα τη Δευτέρα (8/7) στις 17:00, στο Κατσάνειο και αναμένεται να αποτελέσει τον προωθητή έκδοσης των πρώτων αποφάσεων σχετικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Τμήματος των «κυανολεύκων».

Οι παράγοντες της επιτροπής σωτηρίας και του Γυμναστικού αναμένεται να εκθέσουν στους εκπροσώπους του οργανωμένου «κυανόλευκου» κόσμου και στους λοιπούς παρισταμένους Ηρακλειδείς όλη την κατάσταση, η οποία έχει διαμορφωθεί γύρω από την ομάδα και να παραθέσουν όλες τις δυνατές και διαθέσιμες επιλογές, που υφίστανται και είναι εφικτό να ακολουθηθούν.

Για πρώτη φορά αναμένεται να αναλυθεί διεξοδικά το όλο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τον Αχιλλέα Μπέο για το θέμα του Βόλου ΝΠΣ (που απασχόλησε και απασχολεί επί μακρόν), ενώ αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλες οι παράμετροι ενδεχόμενης συμφωνίας για απόκτηση ΑΦΜ ομάδων από τις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες και κυρίως τη Football League.

Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι οι αρμόδιοι παράγοντες, οι οποίοι ασχολήθηκαν και ασχολούνται με το ζήτημα, προβλέπεται να τοποθετηθούν με συγκεκριμένους αριθμούς, σχετικά με τα ποσά, που απαιτεί η κάθε εκδοχή επανεκκίνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας, τόσο για την εξαγορά νέων εταιρικών στοιχείων, όσο και για το μπάτζετ, που θα απαιτηθεί, προκειμένου να «βγει» η προσεχής αγωνιστική περίοδος, αναφορικά με κάθε περίπτωση, που μπορεί να επιλεγεί.

Ουσιαστικά, μέσα από τη συγκεκριμένη σύσκεψη, είναι πιθανόν να έχουμε και τη χάραξη των πρώτων κατευθυντήριων γραμμών, σχετικά με το ποια φαντάζει η πλέον προτιμητέα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top