Μόνο η ανοικτή Συνέλευση θα “δείξει” τον δρόμο

Δρομολογημένη και απολύτως επιτακτική η συγκέντρωση για τη λήψη τελικής απόφασης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Είτε εξετάζεται σοβαρά από τους ιθύνοντες του Ηρακλή η αντιπρόταση του Αχιλλέα Μπέου, είτε όχι, το θέμα είναι ότι η σχετική απόφαση δεν μπορεί και δεν πρόκειται να παρθεί από τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας και μόνο.

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι – ως απόλυτη και ανυπέρβλητη αναγκαιότητα – η Γενική Συνέλευση και είναι βέβαιο ότι Ερασιτέχνης και επιτροπή σχεδιάζουν να τη συγκαλέσουν το συντομότερο δυνατό.

Αυτό, το οποίο θέτουν ως προαπαιτούμενο, είναι να έχουν διαμορφώσει πλήρη εικόνα αναφορικά με τις υπάρχουσες επιλογές για την ποδοσφαιρική ομάδα, ώστε να είναι σε θέση να την μεταφέρουν στον κόσμο του Συλλόγου, προκειμένου να ληφθεί μια απόφαση.

Ήδη, από την περίπτωση του Βόλου έχουν μία οριστική κατάληξη, η οποία έχει να κάνει με την τελική απάντηση Μπέου για απόκτηση του ΑΦΜ από τη… μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο και απομένει να συλλέξουν επιλογές σχετικά με τις διαθέσιμες για παραχώρηση ΑΦΜ ομάδες των δύο άλλων επαγγελματικών κατηγοριών και κυρίως της Football League.

Μόλις θεωρήσουν ότι έχουν έτοιμο όλο το «πακέτο» προτάσεων προς τον κόσμο του Ηρακλή, θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση του Κατσανείου, με σκοπό να δοθεί η εντολή για το προς τα πού θα πρέπει να κινηθούν τα μέλη της επιτροπής.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top