Συνάντηση με Μπέο, παρόντος Θεοδωρίδη

Στον Βόλο την Τετάρτη 3/7 τα μέλη της επιτροπής για να ξεκαθαρίσουν οριστικά την υπόθεση με τον ΑΦΜ του Βόλου ΝΠΣ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Κατά την πρώτη επικοινωνία, που είχαν τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας του Ηρακλή με τον Τομ Παπαδόπουλο, ετέθη και πάλι από πλευράς μεγαλομετόχου θέμα συνέχισης της προσπάθειάς του για απόκτηση του ΑΦΜ του Βόλου ΝΠΣ.

Επειδή οι Ηρακλειδείς παράγοντες επιθυμούν να κριθεί οριστικά αυτή η περίπτωση και οι – όποιες – πιθανότητες υπάρχουν προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί στη Super League, έχουν ήδη προχωρήσει σε διαδικασίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, έχουν επικοινωνήσει – μέσω του Τομ Παπαδόπουλου – με τον Αχιλλέα Μπέο και έχουν κανονίσει να βρεθούν τα ίδια τα μέλη της επιτροπής στον Βόλο την Τετάρτη 3 Ιουλίου, προκειμένου να συναντηθούν με τον δήμαρχο και έχοντα το γενικό πρόσταγμα στον ΝΠΣ, με σκοπό το τελικό ξεκαθάρισμα στην όλη υπόθεση.

Στη συνάντηση, μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί και ο Ηλίας Θεοδωρίδης, καθώς ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε την παρουσία του τελευταίου στη συνάντηση.

Η επιτροπή σωτηρίας εκφράζει τη φιλοδοξία ότι, μετά από αυτήν την επαφή, θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν είναι εφικτή η προοπτική συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία μέσω του συγκεκριμένου project, ή αν θα πρέπει οριστικά να στραφεί στη λύση αναζήτησης ΑΦΜ για συμμετοχή στη Football League.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top