Ποντίκης: “Ο Ηρακλής πρέπει να ζήσει και θα ζήσει!”

Ο πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου αναφέρθηκε στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Νίκος Ποντίκης στον FOCUS FM 103,6:

-“Το μόνιμο θύμα είναι ο Ηρακλής, που πάλι δεν έπεσε αγωνιστικά, αλλά με τους μείον 3 και την αλλαγή προκήρυξης στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι ακόμη και στην Γ΄ ερασιτεχνική να παίξει ο Ηρακλής, θα είναι δυνατός”.

-“Πρέπει να συγκεντρωθούμε όσοι μπορούμε, για να βρούμε λύση για την ομάδα μας, μετά το ναυάγιο των συζητήσεων του Τομ Παπαδόπουλου για ΑΦΜ. Η λύση είναι μόνο η αγορά ΑΦΜ και η καθαρή λύση, την οποία πρέπει να βρούμε επειγόντως. Δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει αυτό το παλιό ΑΦΜ του Παπαθανασάκη και του Τομ Παπαδόπουλου, έχει οικονομικά βάρη, που δεν μπορεί κανένας να τα σηκώσει”.

-“Τον Τομ Παπαδόπουλο πρέπει να τον έχουμε μαζί μας, να μην τον αναγκάσουμε να φύγει από τον Ηρακλή, είτε σαν χορηγό είτε σαν υποστηρικτή, γιατί αγάπησε τον Ηρακλή, προσπάθησε να προσφέρει, έβαλε λεφτά, αλλά έκανε λάθη και έχασε τα λεφτά του. Μπορεί να βοηθήσει κι άλλο, να μην τον χάσουμε κι αυτόν, γιατί μετά θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Είναι έντιμο άτομο ο Παπαδόπουλος και το λάθος του ήταν ότι ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, το οποίο δεν γνώριζε, γιαυτό την πάτησε και μαζί του και ο Ηρακλής…”

-“Στη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη να έρθουν όλοι, να γίνει άμεσα, μέσα στην εβδομάδα και να δούμε τι θα κάνουμε, γιατί ο Ηρακλής δεν πρέπει να πεθάνει, πρέπει να ζήσει και θα ζήσει…”

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top