Διπλό με χάντικαπ

Το γρήγορο γκολ του Λοδέιρο αλλά και η αποβολή του Κιντέρος βοήθησαν στην άνετη επιβεβαίωση του άσου της Ουρουγουάης. Με εθνικές ομάδες θα κάνω παιχνίδι και σήμερα αλλά θα αλλάξω διοργάνωση…

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

 

Διεξάγεται απόψε η 3η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Η Νορβηγία επικράτησε 3-0 της Νιγηρίας την 1η αγωνιστική και την περασμένη Τετάρτη πάλεψε σκληρά αλλά ηττήθηκε 1-2 από την διοργανώτρια Γαλλία. Το +2 στην διαφορά τερμάτων της δίνει στην παρούσα φάση την δεύτερη θέση και λογικά θα προκριθεί και με ισοπαλία σήμερα, αφού η Γαλλία αναμένεται να επικρατήσει της Νιγηρίας, ωστόσο αφενός δεν πρόκειται να το ρισκάρει, αφετέρου ίσως παρουσιαστεί ευκαιρία και για την πρώτη θέση. Η Γαλλία έχει +5 στην διαφορά τερμάτων αλλά ίσως παρουσιαστεί με κάποιες αλλαγές απόψε και θεωρητικά η Νιγηρία μπορεί να την δυσκολέψει.

 

Η Νότιος Κορέα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης. Η εικόνα της απέναντι στην Γαλλία και κυρίως κόντρα στην Νιγηρία δείχνει πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Δέχθηκε έξι γκολ σε αυτά τα δύο παιχνίδια και δεν πέτυχε κανένα.

 

Οι Νοτιοκορεάτισσες θα έχουν πρόβλημα απέναντι στα ψηλά και πιο δυνατά κορμιά των Νορβηγίδων. Το διπλό των τυπικά φιλοξενούμενων θα επιβεβαιωθεί αλλά βρίσκεται χαμηλά. Θα το πάρω με ασιατικό χάντικαπ σε καλύτερη απόδοση.

 

Περισσότερα προγνωστικά θα βρεις στο bet-hoven.net

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top