Από τον κόσμο εξαρτάται το νέο ρόστερ!!!

Η διοίκηση επιχειρεί να αποπληρώσει την ομάδα της χρονιάς, που πέρασε και να δημιουργήσει τη νέα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την κίνηση των διαρκείας!!!

Βόλει, Ηρακλής

Η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη ανακοίνωσε προσφάτως την απόφασή της να επιχειρήσει την υπέρβαση (για μία ακόμη φορά) και χωρίς χρηματοδότη – χορηγό, να κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Volley League.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα, χωρίς καμία στήριξη και από τον κόσμο του Ηρακλή να διαμορφώσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ και να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο τη νέα σεζόν.

Ήδη προχωρά στην αποπληρωμή των υποχρεώσεων έναντι των παικτών της ομάδας της χρονιάς, που πέρασε, εγχείρημα εξαιρετικά δύσκολο, καθώς οι οφειλές είναι σημαντικές και η εκκρεμότητα είναι καθοριστικό ως προς το να κλείσει, ενόψει της αδειοδότησης.

Παράλληλα, αρχίζουν οι συζητήσεις με τον Γιάννη Ορφανό, ο οποίος ήδη έχει υποδείξει συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, που θέλει να έρθουν στον Ηρακλή, αλλά και παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, οι οποίοι θέλει να παραμείνουν.

Κι αυτό αποτελεί μία δύσκολη, όσο και καθοριστική για την ομάδα απόπειρα. Διότι από τη συγκρότηση της νέας σύνθεσης του βολεϊκού Ημίθεου θα εξαρτηθούν άμεσα οι στόχοι του.

Προκειμένου, λοιπόν, να αποπληρωθούν οι οφειλές της περασμένης χρονιάς και να μην χαθούν οι νέοι μεταγραφικοί στόχοι , που έχουν εντοπιστεί (ΔΙΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ), ο κόσμος του Ηρακλή θα πρέπει να καταστεί ο αιμοδότης και κεντρικός χορηγός της νέας προσπάθειας!

Από τον βαθμό της ανταπόκρισης των Ηρακλειδέων στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, θα καθοριστεί το ποιοι θα είναι οι αθλητές, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα, που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Γιάννης Ορφανός την ερχόμενη περίοδο.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Μαζική αγορά διαρκείας, συνεπάγεται ισχυρό και ανταγωνιστικό Ηρακλή!!!

Διαφορετικά, ας μην έχουμε ούτε αυταπάτες, ούτε απαιτήσεις…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ανοίγει η “βεντάλια” του νέου ρόστερ – Ανακοινώθηκε ο γιγαντόσωμος Κάιο Τιμπό

Βόλει

Ντεσποτόφσκι: Η τρέλα για τον κόσμο του Ηρακλή και το πολυετές “φλερτ”

Βόλει

Ο Ντεσποτόφσκι “ανακοίνωσε” τη μεταγραφή του στον Ηρακλή! (pic)

Βόλει

Συμφωνία με τον Ντεσποτόφσκι! – Έτοιμο ρόστερ! – Αναμονή για Λεωνίδη!

Βόλει

Back to Top