Τροΐζι: «Δέθηκα με τον Ηρακλή, παρά τις αντιξοότητες»

Οι τοποθετήσεις του κόουτς, που έκλεισε τη σεζόν, για την ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Μαρσέλο Τροΐζι παραχώρησε συνέντευξη στον συνάδελφο Παναγιώτη Σωτηρόπουλο για την εφημερίδα «Metrosport»:

Η αγωνιστική προσπάθεια αποφυγής της 11ης θέσης, ήταν επιτυχής (αν και σαφώς δε μπορεί να αποτελεί στόχο κάτι τέτοιο για τον Ηρακλή). Οι συνέπειες του εξωαγωνιστικού έφεραν τον Ηρακλή εκτός 10αδας.

 

Ο Μαρτσέλο Τροΐζι επισήμανε στη «Μ» ικανοποιημένος από την προσπάθεια, παρά τα προβλήματα, εντόπισε λάθη που έγιναν και οδήγησαν την ομάδα πολύ μακριά από τον αρχικό της στόχο.

 

«Ξέρετε καλά και το έχω πει πολλές φορές ότι ο Ηρακλής μου αρέσει πολύ. Είναι μεγάλη ομάδα. Έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις που μπορείς να δουλέψεις καλά. Αλλά δε φτάνουν μόνο αυτά. Χρειάζεται πλάνο, χρειάζονται χρήματα, πολλά πράγματα» είπε αρχικά από την Αθήνα όπου βρίσκεται ο Μαρτσέλο Τροΐζι και προσέθεσε: «Νομίζω τα προβλήματα σε δένουν περισσότερο με μια ομάδα και πιο εύκολα».

 

«Λάθος στις μεταγραφές»

Για τον ίδιο ήταν μια καλή σεζόν όπως λέει: «Για εμένα ήταν καλή χρονιά. Έκανα καλή πορεία με τον Απόλλωνα Λάρισας και στον Ηρακλή σωθήκαμε αγωνιστικά και βαθμολογικά, πετύχαμε το στόχο». Βέβαια και να παρέμενε η ομάδα στη 10αδα, δεν θα ήταν επιτυχία. Που εστιάζει το λάθος της χρονιάς ο Τροΐζι; «Αν ήταν πιο οργανωμένη η ομάδα, θα μπορούσε. Για εμένα το λάθος ήταν στις μεταγραφές. Και το καλοκαίρι και το χειμώνα. Ήταν όμως και οι αλλαγές προπονητών. Ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του, τον τρόπο του και η ομάδα επηρεάστηκε πολύ από τις αλλαγές. Στον Απόλλωνα Λάρισας από την αρχή είχε ένα πλάνο σταθερό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

«Κανένας δεν ξέρει τι γίνεται και τι θα γίνει»

Τι συμβαίνει όμως όσον αφορά στο μέλλον του; Ο Μαρτσέλο Τροΐζι μένει στον Ηρακλή όπως και να έχει; Συνεχίζει αλλού ότι κι αν συμβεί; Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ή για την ακρίβεια, όπως εξήγησε και ο ίδιος… κανένας δεν ξέρει! Είναι κι αυτό ενδεικτικό της όλης πολύ μπερδεμένης κατάστασης. «Η αλήθεια είναι πως έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο. Δεν ξέρει που θα είμαστε στη νέα σεζόν. Το δικό μου το συμβόλαιο με την ομάδα έχει λήξει. Θα δούμε τι θα συμβεί τελικά. Κανένας δεν ξέρει τι γίνεται» είπε ο Τροΐζι και προσέθεσε: «Ήμουν πάντως μια χαρά στην ομάδα. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Έχω μιλήσει με κάποιες ομάδες και περιμένω τις εξελίξεις. Δεν έχω συμφωνήσει με κάποια ομάδα, αλλά αν υπάρξει μια πρόταση που με ικανοποιεί δε θα μπορώ να περιμένω τι θα συμβεί στον Ηρακλή».

Πηγή: Εφημερίδα «Metrosport»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top