“Ετοιμάζεται” και η ποινή των -3 για τη νέα σεζόν…

Από την αποτυχία στη δεύτερη φάση της επιτήρησης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Εντός των αμέσως προσεχών ημερών (πήρε παράταση μέχρι την Παρασκευή 24/5 η σχετική διαδικασία), αναμένεται να ανακοινωθεί και το… «πεσκέσι», που αφορά στον Ηρακλή, από τη δεύτερη φάση της επιτήρησης για τη διαδικασία της αδειοδότησης.

Από την πρώτη φάση έχει ήδη ενεργοποιηθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, γεγονός, το οποίο καταδίκασε τον «Γηραιό» σε εξωαγωνιστικό  υποβιβασμό στην 3η κατηγορία.

Η επιβολή ανάλογης ποινής από τη Β΄ φάση της επιτήρησης, ωστόσο, θα αφορά στην αφαίρεση τριών βαθμών από τη βαθμολογία της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2019-2020).

Αυτό σημαίνει ότι – σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί – ο Ημίθεος θα αρχίσει την αγωνιστική προσπάθειά του με το μειονέκτημα των -3 βαθμών.

Παράλληλα, θα υποστεί και την κύρωση του περιορισμού μεταγραφών, που προβλέπει η συνολική αποτυχία στην αδειοδότηση, όντας αναγκασμένος να συγκροτήσει ρόστερ στηριζόμενο σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, κατά συντριπτική πλειοψηφία…

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top