Όταν τα δύο μέρη μιας διαπραγμάτευσης έχουν διαφορετικές προτεραιότητες…

Η “κυανόλευκη” διοίκηση είναι – δυστυχώς – υποχρεωμένη να κατανοήσει τις “ιδιαιτερότητες” της άλλης πλευράς…

Απολύτως δικαιολογημένα φτάσαμε στο σημείο, στο οποίο φτάσαμε, όσον αφορά στην υπόθεση του Ηρακλή με τον Βόλο.

Μπορεί να προκαλεί δυσφορία, δυστροπία ή – στην καλύτερη περίπτωση – θυμηδία, όμως, αν κανείς αναλύσει διεξοδικά την κατάσταση, θα αντιληφθεί ότι ήταν μοιραίο να καταλήξουμε σε αυτήν την – όπως και να το κάνουμε – υποκριτική… «φάρσα» των εκατέρωθεν διαψεύσεων…

Ουσιαστικά, η πλευρά η οποία απαίτησε την εισδοχή σε αυτό το «παίγνιο» με τις ανακοινώσεις διάψευσης, ήταν αυτή της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, ως και η πρώτη… «διδάξασα». Μάλιστα, της αρχικής γενικόλογης ανακοίνωσής της, ακολούθησε και δεύτερη, απολύτως εξειδικευμένη, που έκανε συγκεκριμένα λόγο για την υπόθεση της επαφής με τον Ημίθεο.

Μάλιστα, ήταν εκείνη, η οποία απαίτησε να… ενισχύσει την προσπάθεια διάψευσης και ο επίσημος Ηρακλής, στην προοπτική να επιτευχθεί ένα πιο ισχυρό αποτέλεσμα στο πεδίο της… πειθούς.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, απολύτως ορθώς ποιούσα, συνέδραμε στην προσπάθεια, με αναλόγου περιεχομένου δημόσια τοποθέτηση.

Τα πράγματα είναι απλά και πλήρως ευεξήγητα. Όλα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι τα δύο μέρη της διαπραγμάτευσης εκκινούν από διαφορετικές αφετηρίες.

Η πλευρά του Ηρακλή, χωρίς δεύτερες σκέψεις, άλλες οπτικές και προτεραιότητες, επιθυμούσε να περάσει «κατευθείαν στο ψητό», σε μία εναγώνια προσπάθεια να εξασφαλιστεί η ιδανικότερη δυνατή «επόμενη μέρα» για την ομάδα.

Η πλευρά του Βόλου, ορίζεται από τις… πολιτικού χαρακτήρα προτεραιότητες του ισχυρού ανδρός της, ο οποίος επιθυμεί να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι, απόλυτη εμπιστευτικότητα μεταξύ των δύο πλευρών και να καλυφθεί με πλέγμα μυστικότητας ό,τι συμβαίνει, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία στην οποία εκείνος εμπλέκεται και η οποία τον αφορά άμεσα.

Οι «κυανόλευκοι» δεν μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά, όντες υποχρεωμένοι να επιδείξουν κατανόηση. Εξάλλου, η άλλη πλευρά είναι εκείνη, που «πουλά» και ο ενδιαφερόμενος να «αγοράσει» οφείλει να ακολουθεί τους ρυθμούς της…

Μακάρι η όλη υπόθεση να καταλήξει σε deal και ας κινηθεί μέχρι τέλους στους ρυθμούς των διαψεύσεων, που απαιτούν οι ανάγκες της προεκλογικής περιόδου στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας…

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top