Κίνητρο και ανωτερότητα

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven! Για ακόμα μία αγωνιστική ημέρα, θα στραφώ στο πρωτάθλημα Βελγίου, που είναι στα πλέι οφ και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν εκτός από τον πρωταθλητή και οι θέσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

 

Για τα πλέι οφ 2, έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι της Σερκλ Μπριζ με αντίπαλο τη Σεντ Ζιλουάζ. Οι γηπεδούχοι μετά τη συντριβή (6-2) από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Γκουγιό και θα συνεχίσουν με υπηρεσιακό τεχνικό. Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο πλέον. Αντιθέτως, η Σεντ Ζιλουάζ κάνει εξαιρετική πορεία στα πλέι οφ και έχασε την πρωτιά του ομίλου την προηγούμενη αγωνιστική, με την πρώτη ήττα από τη Μπέβερεν. Πιο ισορροπημένο σύνολο η ομάδα του Έλσνερ, ακόμα και αν βρεθεί πίσω στο σκορ, έχει τρόπο να αντιδράσει. Ποντάρουμε στο διπλό με κάλυψη dnb.

 

Δεύτερη επιλογή προκύπτει στο παιχνίδι της Κόρτραϊκ, με αντίπαλο τη Βάασλαντ-Μπέβερεν. Κίνητρο υπάρχει κυρίως στην πλευρά των γηπεδούχων, που ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου την προηγούμενη αγωνιστική και θέλουν να μείνουν εκεί, ώστε να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Πέντε νίκες και μία ήττα μετρά η ομάδα του Βαντερχάχε, όλες οι επιτυχίες της είχαν σύνολο γκολ over 2.5. Η Μπέβερεν είναι επίσης ομάδα που αγωνίζεται ανοικτά και τα αμυντικά της κενά είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Αναμένεται ανοικτό παιχνίδι, πιθανό να βρουν δίχτυα αμφότερες. Τελική νικήτρια θα είναι η Κόρτραϊκ, που έχει ανώτερο σύνολο και τη φόρμα να το κάνει, ακόμα κι αν δυσκολευτεί. Άσος και over 2.5 γκολ.

 

Δες τα προγνωστικά του Ηλία Μαλιγιάννη εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top