“Μπαίνουν” στην προετοιμασία για τον “τελικό”

Η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις και ετοιμάζεται για την καθοριστική μάχη με τον Πλατανιά.

Τελείωσαν τα ψέματα για το «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό τμήμα και μετά από τη σημαντική ευκαιρία αποφόρτισης, σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, μέσω των διακοπών για το Πάσχα, επιστρέφει στην πραγματικότητα των προπονήσεων.

Ουσιαστικά, οι παίκτες του Ηρακλή είχαν την ευκαιρία χαλάρωσης σχεδόν μιας εβδομάδας, με την τεχνική ηγεσία να προσδοκά να τους συναντήσει διαθέτοντες περίσσιες δυνάμεις, όρεξη για δουλειά και θέληση για επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Το ραντεβού για την επανέναρξη της προπονητικής δραστηριότητας στη Μίκρα είναι για αύριο, Τρίτη 30/4, το απόγευμα, καθώς με τη συγκεκριμένη προπόνηση θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας για τον «τελικό» με τον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων, που έρχεται την Κυριακή (5/5, 15:00).

Πέρα από τη γενικότερη κατάσταση της ομάδας, ο Μαρσέλο Τροΐζι και το ιατρικό επιτελείο του «Γηραιού» θέλουν να διαπιστώσουν την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται Δημήτρης Κουτρομάνος και Κλέιτον, με τον πρώτο να διατηρεί κάποιες περισσότερες πιθανότητες αποθεραπείας.

Παράλληλα, εκφράζεται η αισιοδοξία το πρόβλημα, που υποχρέωσε σε αντικατάσταση στον αγώνα με τον Βόλο τον Χάμες Μπορίκο, να έχει υποχωρήσει και ο νεαρός εξτρέμ να είναι διαθέσιμος, ώστε να αρχίσει σε πλήρεις ρυθμούς την προετοιμασία για την αναμέτρηση των Χανιών.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top