Η ομάδα κουβαλά τη ψυχή του πρωταθλητή, αλλά…

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι ο βολεϊκός Ηρακλής διαθέτει το dna του Αυτοκράτορα, όμως, για να επανέλθει στον θρόνο του, απαιτούνται και τα χρήματα…

Βόλει, Ηρακλής

Μακάρι σε έναν πιο ιδεαλστικό κόσμο οι αξίες να χτίζονταν και να αναγνωρίζονταν μέσα από τη δύναμη ψυχής, την ικανότητα ή ακόμη και την τεχνογνωσία, που διαθέτουν.

Διότι, από δαύτα, αυτή ομάδα είναι πάμπλουτη. Ο Ηρακλής του βόλεϊ και μέσα από την παρουσία του στο Final 4 της Ιεράπετρας, απέδειξε πάνω στο τάραφλεξ ότι διαθέτει τη ψυχή του πρωταθλητή και έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε μία δυσκατάβλητη ομάδα, με περίσσια επιθυμία διάκρισης, όταν εμφανίζεται σε διοργανώσεις, οι οποίες προσφέρουν την πρόκληση.

Επίσης, αποδείχθηκε ότι τα παιδιά της κερκίδας, που τον διοικούν, κατέχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία να φτιάχνουν ρόστερ με τη λογική του “value for money”, ικανό για να αντιδρά και να αποδίδει πολύ παραπάνω από τα χρήματα, που κοστίζει.

Η φανέλα υπάρχει, η τεχνογνωσία επίσης. Λεφτά δεν υπάρχουν…

Όπως είχε δηλώσει κατά την τελευταία συνέντευξη Τύπου, που είχε παραχωρήσει, ο πρόεδρος της ομάδας, Μάκης Καλαϊτζίδης, όσο θα συνεχίζεται αυτό το καθεστώς, το οποίο θέλει κάποιες ομάδες να έχουν ισχυρή χρηματοδότηση και τον Ημίθεο να προσπαθεί με μικρές οικονομικές δυνάμεις, στόχος θα είναι ένα πλασάρισμα κοντά στην τετράδα του πρωταθλήματος και η διεκδίκηση του κυπέλλου.

Αν δίπλα στα ιδεαλιστικού επιπέδου στοιχεία, που διαθέτει αυτή η ομάδα, δεν προστεθεί και η οικονομική δυνατότητα, τότε – στην καλύτερη περίπτωση – παρά τις τόσες προοπτικές της, θα παραμένει κάπου εδώ.

Και να ευχόμαστε να παραμένει «κάπου εδώ», διότι ούτε αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Για παράδειγμα, για τη σεζόν, που τελείωσε, οι ιθύνοντες του Τμήματος θα πρέπει να καταβάλλουν και πάλι υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις, να καταφέρουν να αδειοδοτηθούν και – παράλληλα – να βρουν μπάτζετ για να κτίσουν την επόμενη ομάδα…

Ελλείψει ισχυρού χρηματοδότη, έτσι έχουν και έτσι θα έχουν τα πράγματα…

Και για αυτό οφείλουμε να αποδώσουμε ακόμη μεγαλύτερους επαίνους στην ομάδα αυτή και στους παράγοντές της…

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: Δράση κοινωνικής ενσυναίσθησης και μέσω της ομάδας βόλεϊ! (pics)

Ερασιτέχνης

Back to Top