Απίστευτο κατάντημα: Απήργησαν και οι υπεύθυνοι ηχητικών της ΠΑΕ!

Οι άνθρωποι είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό, με τον μεγαλομέτοχο να εκπλήσσει αρνητικά ολοένα και περισσότερο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Καθημερινά αποδομείται το “αφήγημα” του μεγαλομετόχου, το οποίο τον θέλει να εστιάζει το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ μόνο στο πεδίο των χρεών, που κληρονομήθηκαν από τον Παπαθανασάκη.

Πέρα από τις μεγάλες οφειλές προς του ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ – όπως έχουμε σημειώσει – υπάρχει και πλήθος οφειλών προς συνεργάτες, προμηθευτές και κάθε μορφής συνεργαζόμενους με την “κυανόλευκη” ποδοσφαιρική εταιρεία, που αφορούν σε υποχρεώσεις της παρούσης χρήσης.

Ένα – υπερβολικά ακραίο παράδειγμα – διαπίστωσαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, καθώς δεν εργάστηκαν οι υπεύθυνοι της ηχητικής επένδυσης των εντός έδρας αγώνων του Ηρακλή, δηλαδή ο ηχολήπτης και υπεύθυνος μουσικών θεμάτων και ο εκφωνητής των αγώνων.

Αμφότεροι είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό και εξακολούθησαν να λειτουργούν στους αγώνες της ομάδας, λόγω του ότι τυγχάνουν Ηρακλειδείς και ήθελαν να βοηθήσουν, εξαντλώντας τα περιθώρια.

Όμως, με τη σημερινή αποχή τους θέλησαν να καταδείξουν και το προσωπικό πρόβλημά τους, καθώς ήταν η τελευταία ευκαιρία τους, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να κλείνει τη σειρά των εντός έδρας για τον Ημίθεο.

Πλέον, μπορούμε να κάνουμε λόγο περί κατάντιας…

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Η ιστορική φωτογραφία, που δώρισε στην ομάδα ο Μιχάλης Γεράνης (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top