Λήγει η διορία για Λουκίνα

Αν δεν προκύψει συμφωνία, αναμένεται η απόφαση για αφαίρεση βαθμών…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αύριο, Δευτέρα 15/4, εκπνέει η προθεσμία, την οποία χορήγησε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στους διαδίκους της υπόθεσης Λουκίνα (ΠΑΕ και ποδοσφαιριστή), προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους.

Ταυτόχρονα, εκπνέει και το ανάλογο περιθώριο, το οποίο διέθεταν οι δύο πλευρές, ώστε να επιδιώξουν την επίτευξη μιας νέας συμβιβαστικής συμφωνίας, πέρα από τις αποφάσεις του Διαιτητικού.

Από αύριο και έπειτα, λοιπόν, αν και εφόσον ο νομικός εκπρόσωπος του παίκτη δεν ενημερώσει το Δικαστήριο ότι επήλθε συμφωνία με τον Ηρακλή, θα αναμένεται η έκδοση της καταδικαστικής για την ομάδα απόφασης, της επιδίκασης του συνολικού ποσού της οφειλής ως αμέσως απαιτητού και της ταυτόχρονης αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα για τον Ημίθεο.

Προοπτική, την οποία – όπως είναι εύλογο – η διοίκηση θα πρέπει (μέχρι τελευταίας στιγμής) να κάνει το παν, για να αποτρέψει, εγκαταλείποντας τα «ψυχολογικά παίγνια» με την άλλη πλευρά, που βασίζονται στη λογική ότι «αν καταστραφεί η ΠΑΕ, ο Λουκίνας δεν θα εισπράξει ούτε ευρώ…».

Σχετικά Άρθρα

Η συνάντηση με Παπαδόπουλο και οι λόγοι, που οδηγούν σε αυτήν…

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Συνάντηση με τους φορείς και συνέντευξη Τύπου…»

Ποδόσφαιρο

Ισχυρός «πονοκέφαλος» για τον Ερασιτέχνη η Μίκρα

Ποδόσφαιρο

Μαλάτος: «Η μεγάλη ευκαιρία της ΕΠΟ να αποδείξει ότι άλλαξε!»

Ποδόσφαιρο

Back to Top