Καλαϊτζίδης: “Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα!”

Ο πρόεδρος του “κυανόλευκου” βόλεϊ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια…

Ακαδημία, Βόλει

Η τοποθέτηση του Μάκη Καλαϊτζίδη μετά το τέλος του Final 4:

“Καταρχάς θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο του Ηρακλή, που τρεις μέρες τώρα γέμισε τη Μίκρα και έδωσε ώθηση στα παιδιά να πετύχουν τον στόχο τους.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάμπη Μπαμπαλιούτα που εδώ και τρία χρόνια είναι προπονητής αυτών των παιδιών και έχει κάνει τεράστια δουλειά.

Επίσης να δώσω συγχαρητήρια σε έναν άνθρωπο που πραγματικά είναι η ψυχή της ομάδας, στον έφορο Βασίλη Κονιόρδο ο οποίος είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το 2015 και τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.

Αυτό που κατορθώσανε αυτά τα παιδιά είναι δύσκολο να καταρριφθεί, τα 42 παιχνίδια αήττητοι. Χάσαμε τον τίτλο από μια ομάδα που ήταν ισάξια με εμάς και το γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παρ’ όλα αυτά για μένα αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές, έχουν μέσα τους το αίσθημα του νικητή, δώσανε τα πάντα για την φανέλα που φοράνε και πραγματικά αυτή η συγκεκριμένη φουρνιά έχει πάρα πολύ μέλλον.

Επειδή από κάπου-κάποιους διάβασα ότι αυτά τα παιδιά μπορεί να φύγουν από τον Ηρακλή, θέλω να θυμίσω σε όλους αυτούς ότι τα παιδιά που φεύγανε είναι γιατί κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια έκαναν αυτά τα εγκλήματα. Από το 2015 που υπάρχει αυτό το τμήμα δεν έφυγε κανένα παιδί και ούτε πρόκειται να φύγει κάποιο αξιόλογο παιδί που μας ενδιαφέρει. Καταρχάς όλα αυτά τα παιδιά έχουν 3ετη συμβόλαιο και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει κανένα παιδί από την ομάδα.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον Δημήτρη Μούχλια που δικαιωματικά πριν δύο χρόνια έγινε η επιλογή του πάει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Του εύχομαι να είναι γερός, να ζήσει το όνειρο του και σε τέσσερα χρόνια που θα ξαναγυρίσει πίσω να ξέρει ότι η πόρτα του Ηρακλή θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και είμαι σίγουρος ότι κάναμε ένα ακόμα Ηρακλάκι. Επίσης το τελευταίο ευχαριστώ θα το πω στο σωματείο του στον Έβρο Σουφλίου, που μας τον έδωσε δανικό για ένα χρόνο μέχρι να πάει στην Αμερική, όπως επίσης και στον πατέρα του Νίκο Μούχλια ο οποίος μετά τον Βασίλη μας εμπιστεύτηκε και τον Δημήτρη για να δουλέψει μαζί μας και να πάει πιο έτοιμος στην Χαβάη.

Σήμερα ήταν μια νίκη η οποία σηματοδοτεί την αρχή του καινούριου ρεκόρ, ο Ηρακλής είναι ομάδα που πάντα θα παράγει παίκτες, να είμαστε γεροί και του χρόνου υπόσχομαι να είμαστε πάλι στο final 4 και θα διεκδικούμε την κούπα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top