Ποντίκης: “Σε σύγχυση ο Ρόκα – Αυτή η ομάδα είναι για… γκρέμισμα”

Ο πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου, σχολιάζει τις τοποθετήσεις του Ισπανού κόουτς.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Ποντίκης τόνισε στο Metropolis 95,5:

«Ηταν το λιγότερο ατυχείς οι δηλώσεις του κ.Ρόκα, είναι σε σύγχυση, δεν γνωρίζει πολλά πράγματα και θα πρέπει να τον ενημερώσουν. Δεν θα ξεχάσει κανείς τον Χατζηπαναγή, ο κόσμος του Ηρακλή έχει ένστικτο και ξέρει να κρίνει. Αντί να κάνει τέτοιες δηλώσεις καλύτερα να κοιτάξει να βελτιώσει την ομάδα γιατί η εικόνα της είναι τραγική ανεξάρτητα που κέρδισε με τον Αήττητο Σπάτων. Θα έπρεπε να ξέρει ο κ.Ρόκα πως ο κόσμος του Ηρακλή είναι απαιτητικός γιατί έχει δει καλό ποδόσφαιρο στο παρελθόν.

Με τέτοιες εμφανίσεις ο Ηρακλής δεν μπορεί να πάει πουθενά. Ο προπονητής και η διοίκηση θα πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους και την επόμενη περίοδο αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διοικητική ανεπάρκεια, μάλλον για γκρέμισμα είναι η ομάδα και όχι για ανακατασκευή. Ξέρουμε τι φταίει, δεν έχουμε ρωτηθεί καθόλου και η άγνοια οδηγεί σε τέτοιες δηλώσεις από τον προπονητή της ομάδας. Ο κόσμος του Ηρακλή ξέρει από ποδόσφαιρο και σε καμία περίπτωση δεν θα συνέκρινε αυτή την ομάδα με την εκείνη του Χατζηπαναγή».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top