Θα επιστρέψει, όταν θα είναι 100% έτοιμος

Στον δρόμο της επιστροφής το “βαρύ πυροβολικό” του Ηρακλή, αλλά το πάθημα έγινε μάθημα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η απουσία του Εμανουέλ Περόνε είναι – πέρα από κάθε αμφισβήτηση και αμφιβολία – η πλέον κομβική, που θα μπορούσε να προκύψει για τον Ηρακλή της τρέχουσας σεζόν. Ο Αργεντινός αντιπροσωπεύει όλη την επιθετική ποιότητα της ομάδας του και – πρώτα από όλα – το μοναδικό χαρισματικά αποτελεσματικό στο σκοράρισμα στέλεχος όλου του «κυανόλευκου» ρόστερ.

Ο Μανουέλ Ρόκα επανειλημμένως έχει επισημάνει πόσο έχει λείψει από τα πλάνα του ο 35χρονος σεντερ φορ, με την ομάδα να έχει απωλέσει όλη τη δυναμική της στη γραμμή κρούσης, έχοντας γίνει προβλέψιμη, αναποτελεσματική και – εν πολλοίς – ακίνδυνη.

Ο επιθετικός του Ημίθεου βρίσκεται πλέον στο στάδιο της επαναφοράς του στην αγωνιστική δράση, καθώς τις τελευταίες μέρες έχει περάσει στο επίπεδο της ατομικής προπόνησης και εντός της εβδομάδας αναμένεται να εκτιμηθεί το πότε θα είναι ικανός να επιστρέψει.

Υπάρχουν πιθανότητες να έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μέχρι τον αγώνα με τον Αήττητο, αλλά το πάθημα της βεβιασμένης επιστροφής του στον αγώνα με την Κέρκυρα – γεγονός το οποίο επέφερε την υποτροπή στη θλάση, που τον ταλαιπωρούσε – έγινε μάθημα.

Κατά συνέπεια, τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο προπονητής του και το ιατρικό επιτελείο, θα αποφασίσουν την επαναδραστηριοποίηση, μόνον όταν ο Περόνε θα είναι απολύτως έτοιμος και «γεμάτος» ομαδικές προπονήσεις και, ίσως, κάτι τέτοιο να μην καταστεί εφικτό μέχρι την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top