Ορφανίδης: “Πρέπει να βρούμε ηρεμία”

Ο σκόρερ του Ηρακλή στον αγώνα με τη Σπάρτη, αναφέρεται στην κατάσταση της ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Πέτρος Ορφανίδης μίλησε στο Metropolis 95,5:

Για τη νίκη επί της Σπάρτης:

«Ήταν μια νίκη ανάσα, διότι προερχόμασταν από άτυχα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Ηρακλής, βέβαια, πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι, όχι μόνο τη Σπάρτη».

Για την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας:

«Η ομάδα πρέπει να βρει μια ηρεμία. Να μπορεί να δουλεύει άνετα και σωστά. Αυτό είναι το πρώτο και κύριο. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες, ο καθένας κάνει τη δουλειά του και προσπαθεί για το καλύτερο. Βεβαίως, ηρεμία χωρίς νίκες δεν γίνεται, ειδικά στον Ηρακλή που είναι μια μεγάλη ομάδα».

Για τα συναισθήματα που του προξενεί βλέποντας τον Ηρακλή στη 10η θέση:

«Δεν είναι φυσιολογικό ο Ηρακλής να είναι σε αυτήν τη θέση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο επ’ αυτού».

Για το αν πεισμώνει τους παίκτες η κακή βαθμολογική θέση της ομάδας:

«Όλα τα παιδιά είναι συσπειρωμένα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη, δεν ξέρω τι να πω. Όταν ήρθα στον Ηρακλή κερδίσαμε τον Βόλο, και από εκεί και πέρα σε κάθε ματς τρώμε το γκολ της αγωνιστικής. Δεν γίνεται να βασίζεσαι στο ένα γκολ. Ο Ηρακλής πρέπει να μπαίνει μέσα στο γήπεδο, να κυριαρχεί και να κερδίζει με πάνω από ένα γκολ για να είναι ήρεμος. Η φανέλα είναι βαριά και δεν νομίζω ότι είναι κάποιος που δεν το καταλαβαίνει αυτό».

Για τον κόσμο, ο οποίος είναι πικραμένος:

«Η ομάδα παίζει παντού για τη νίκη. Κάνουμε όλοι την προσπάθειά μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Θέλει από όλους ηρεμία, παίκτες, προπονητή, κόσμο. Προσωπικά πιστεύω ότι ο κόσμος του Ηρακλή αξίζει κάτι άλλο. Και σίγουρα μια συγγνώμη».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top