Παραμένει, λόγω νομοσχεδίου, ο Στάθης Καραντώνης

Ο Τομ Παπαδόπουλος επέτρεψε στη Φιλαδέλφεια, με τις αμέσως προσεχείς μέρες να είναι κρίσιμες στο θέμα της θεσμικής προστασίας των οικονομικών της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, με την παρακολούθηση της αναμέτρησης του Καυτανζογλείου με την Παναχαϊκή, ολοκλήρωσε τον συγκεκριμένο κύκλο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τομ Παπαδόπουλος επανήλθε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και προγραμματίζει να επανέλθει στο προσεχές διάστημα, προς τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, όντας – έως τότε – σε καθημερινή επικοινωνία με τους συνεργάτες του στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Ο Στάθης Καραντώνης, ωστόσο, παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και παρέτεινε την παραμονή του στη βάση του Συλλόγου μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (10/3), όταν θα αναχωρήσει και ο ίδιος για τη Φιλαδέλφεια.

Ο λόγος της συνέχισης της παραμονής του αντιπροέδρου στην πόλη έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτή η εβδομάδα θεωρείται κρίσιμη όσον αφορά στο μέγιστο – για την επιβίωση της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας – θέμα, της κατάθεσης και ψήφισης από την Ολομέλεια της Βουλής της τροπολογίας για τη θεσμική προστασία των οικονομικών του «Γηραιού».

Ο δεύτερος τη τάξει παράγων της ΠΑΕ έχει αναλάβει σε προσωπικό επίπεδο την ενασχόληση με τα ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τη σχέση της ομάδας με την Πολιτεία αι τις υπερκείμενες Αρχές και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σχετικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο σε καθημερινή βάση, πιέζοντας προς την κατεύθυνση της οριστικής και θετικής έκβασης.

Σχετικά Άρθρα

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top