Με φιλοδοξία και αποφασιστικότητα στη μάχη του Βόλου (15:00)

Ο Ηρακλής κοντράρεται με τον πρωτοπόρο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο, με στόχο να αποδείξει με τον πιο εμφατικό τρόπο το αν όντως έχει ισορροπήσει αγωνιστικά…

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι είναι το σημερινό για τον Ηρακλή, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλος, μέσα στην έδρα του, το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Σημαντικό σε βαθμολογικό επίπεδο, καθώς, σε περίπτωση επιτυχίας, θα αποκτήσει ένα πλεονέκτημα στην προσπάθεια προσέγγισης των υψηλών βαθμολογικών θέσεων της κατηγορίας, καθώς θα έχει πετύχει εκεί όπου όλοι οι άλλοι έχουν αποτύχει.

Παράλληλα, θα σημειώσει μία επιτυχία γοήτρου και ψυχολογίας, καθώς θα περάσει με τον ιδανικότερο τρόπο από το σπίτι της ομάδας, η οποία αποδείχθηκε ικανή να ξεφύγει με τόση άνεση και με τόση βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο, κάνοντας… «περίπατο» στον δρόμο προς την άνοδο…

Ο Μανουέλ Ρόκα αναμένεται να στηριχθεί στην ίδια συνταγή των τελευταίων αγωνιστικών, έχοντας προσθέσει στα πλάνα του (ίσως και για βασικό) τον Εστέμπαν Μουνιόθ, ενώ περιμένει σήμερα, ανήμερα της αναμέτρησης, να διαπιστώσει αν και κατά πόσον θα μπορέσει να ποντάρει στην παρουσία του Κλέιτον.

Οι «19», εκ των οποίων θα προκύψει η τελική 18άδα του Ημίθεου, είναι οι:

Παναγιώτης Βοσνιάδης, Γιώργος Γιαγκιόζης, Βασίλης Βιτλής, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Καζναφέρης, Guy Gnabouyou, Χρήστος Κουκόλης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Νίκος Ζιαμπάρης, Δημήτρης Στάμου, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Πέτρος Ορφανίδης, Esteban Munoz, Μηνάς Πτηνόπουλος, Μάρκος Ντούνης, Χρήστος Ρόβας, Emannuel Perrone, Silva Cleyton.

Ο αγώνας ΝΠΣ Βόλος – Ηρακλής, στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, θα αρχίσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ3.

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top