Κλείνει Ισπανός κόουτς!

Αποφασισμένοι για τη δημιουργία ενός Ηρακλή αντάξιου των προσδοκιών του κόσμου, Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης, φέρνουν το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη πολύπειρο από το ελληνικό ποδόσφαιρο Ισπανό προπονητή!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Δεν το βάζει κάτω η «κυανόλευκη» διοίκηση και σίγουρα δεν εγκαταλείπει τη μάχη, απογοητευόμενη από την αποτυχία του αρχικού σχεδιασμού της ομάδας.

Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης αποφάσισαν να συνεχίσουν με δυναμικό επνασχεδιασμό της προοπτικής της ομάδας, στηριζόμενοι στην παρουσία ενός ικανού προπονητή, ο οποίος θα έχει σημαντικές εμπειρίες από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για Ισπανό κόουτς, ο οποίος παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του, έχει προλάβει να καταγράψει θητεία σε τρεις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και μία της Κύπρου, ενώ παράλληλα έχει εργαστεί και σε ομάδες της πατρίδας του, αλλά και σε Σύλλογο εκτός αυτής (πέραν των ελληνικών).

Το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη για τις καταληκτικές συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, προκειμένου να συμφωνήσει για ενάμιση χρόνο και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τα Γιάννινα για το κύπελλο και να κοουτσάρει στην Πολίχνη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Σύντομα θα διαρρεύσει και το όνομά του, αλλά η BlueArena – στην παρούσα φάση – δεσμεύεται να μην προχωρήσει στη δημοσιοποίησή του…

Το σημαντικό είναι ότι η διοίκηση είναι παρούσα, το παλεύει και έχει όραμα για τον κόσμο και για την ομάδα και αυτό δίνει ελπίδα…

Σχετικά Άρθρα

Ίδια μέρα και ώρα μπάσκετ και ποδόσφαιρο – Προσπάθειες αλλαγής…

Ποδόσφαιρο

Back to Top