Επιλέγει κατεύθυνση στα Σπάτα ο Ηρακλής…

Θα φανεί αν οι “κυανόλευκοι” θα ακολουθήσουν τον δρόμο της συνέχισης των θετικών αποτελεσμάτων ή αν θα βρεθούν αμέσως σε πισωγύρισμα – Χωρίς Τάι και με αμφίβολο τον Κλέιτον κόντρα στον Αήττητο (15:00).

Πολύ απλά τα πράγματα για τον Ηρακλή, ο οποίος, μετά από μία σειρά κάκιστων αποτελεσμάτων, αισθάνθηκε τη μικρή ανακούφιση, που του έφερε αυτό το 3-0 επί της Σπάρτης στο Καυτανζόγλειο την περασμένη εβδομάδα.

Μπροστά του έχει έναν εκτός έδρας αγώνα, αυτόν με τον Αήττητο στα Σπάτα, σήμερα το απομεσήμερο και θα φανεί ποιον δρόμο θα ακολουθήσει από εδώ και εμπρός. Αν θα συνεχίσει στην πορεία των θετικών αποτελεσμάτων, προσφέροντας μια κάποια δόση ελπίδας στο περιβάλλον του, ή αν – τόσο εύκολα και απλά, αλλά και τόσο άμεσα – θα επανέλθει στον… κακό δρόμο των αποτυχιών και της απογοήτευσης.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ενόψει της σημερινής μάχης, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τάι, ο οποίος έχασε πολλές προπονήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, πρώτα λόγω τραυματισμού και έπειτα λόγω της ίωσης, που τον ταλαιπώρησε, με συνέπεια να μην είναι σε κατάσταση να βοηθήσει.

Παράλληλα, για λόγους τραυματισμού δεν μπορούν να δώσουν «παρών» ο Γιώργος Κούσας και ο – μακροχρόνια τραυματίας – Πέτρος Κανακούδης.

Ο κόουτς του Ηρακλή αντιμετωπίζει συγκεντρωμένα προβλήματα στη θέση του επιτελικού μέσου, καθώς μετά τον Τάι και ο έτερος βραζιλιάνος μπαλαντέρ της ομάδας δεν είναι απολύτως έτοιμος. Η διάταση συνδέσμου στο γόνατο, από την οποία ταλαιπωρείται ο Κλέιτον, τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για τον αγώνα των Σπάτων και ίσως να μην του επιτρέψει να αρχίσει ως βασικός, αν και εφόσον συμπεριληφθεί στην τελική 18άδα.

Σε αυτήν την περίπτωση, το ρόλο του «δεκαριού» θα αναλάβει – πιθανότατα – ο Κώστας Μενδρινός, ο οποίος γνωρίζει τη συγκεκριμένη θέση.

Ο τεχνικός του Ημίθεου έχει στη διάθεση του 19 ποδοσφαιριστές (εκ των οποίων θα προκύψει σήμερα η τελική αποστολή των «18»), οι οποίοι είναι οι:

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Χουσείν Μουμίν, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Χρήστος Κουκόλης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Φώτης Γεωργίου, Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Μενδρινός, Μηνάς Πτηνόπουλος.

Η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Football League, Αήττητος Σπάτων – Ηρακλής, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου» στις 15:00 και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η BlueArena, μέσω “live” ενημέρωσης, θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα, σε πραγματικό χρόνο.

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top